ne njihove, vase :D
ja sam se preksinoc probudila u 3.30, nakon sna u kojem su ivara izbacili iz skole zato jer je rekao da se na wc-u sere i piša (a rekao je).
jel vi pomislite nekad: ajme samo da zavrsi osnovnu, ne trazim nista vise.
Printable View
ne njihove, vase :D
ja sam se preksinoc probudila u 3.30, nakon sna u kojem su ivara izbacili iz skole zato jer je rekao da se na wc-u sere i piša (a rekao je).
jel vi pomislite nekad: ajme samo da zavrsi osnovnu, ne trazim nista vise.
:lol:
pa tek je počeo
pa uvijek imas HE. :P
salu na stranu, ali ako bi zbog toga imao probleme, ja bih dobro razmislila i o promjeni uciteljice/a ili skole.
ps.
moja lagana izbezumljenost pocetkom skole se lagano stisala, posto vidim da mi je dijete zadovoljno, sto se tice mene same jos formiram stav o svemu, pa cu vidjeti.
javili mi iz knjizare da su moje narucene knjige o HE stigle (kad zavrsim par gorucih poslova do kraja listopada, baciti cu se na citanje), obici cu ponovo jos par alternativnih skola u blizini i tako sve pod motom: nista nas ne smije iznenaditi. ;)
ja se ponekad vise pobojim da li mi je kcer isuvise "prilagodena", posto za sada sve sto cujem od skole je, da je koncentrirana, organizirana, brza, bistra i slicno.
:lol: :saint:
Taman kad sam mislila da sam se rijesila nocnih mora vezanih za 1. razred su krenule ove vezane za 2. razred - evo, najnovija vijest je da je Ana* poljubila Ivicu* u usta pred svima u razredu. I za one koje neznaju (pocevsi od mog drugasa), NE, to nije jos seksanje :lol:
*Imena su promjenjena da zastitimo identitet malih djaka
meni su još u vrtiću stizale vijesti da je za vrijeme spavanja (kad teta izađe iz sobe) mala S. legla na malog H. u krevet i da su se ljubili.
ja imam noćnu moru da će kao lani zaboravit baš svaki put kad je sakupljanje starog papira. :taps: