-
tjedan dojenja u rijeci
- pozivamo sve trudnice i njihove partnere na malu skolu dojenja koja ce se odrzati u petak, 6.10.2006. u 18.00 (planirano trajanje do 20.00) u Camberievoj ulici br.2 (Dom zdravlja-na 2 katu) - gostuje jedna Rodina savjetnica na SOS-u, pomaze joj Sarasabina
- pridruzite nam se i na Korzu, u subotu, 7.10.2006. od 10.00 do 13.00 posjetite nas stand i informirajte se o nasim akcijama (biti ce i majce za prodaju 8) )
- pogledajte dobro izlog grada Rijeke (iza utorka)...
javimo i druge lijepe stvari :heart:
obiljezite s nama ovaj TD i pogledajte avatar...informirajte se zasto bojkotiramo SB i sto znaci Pravilnik, Kod ili Monitoring
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...684&highlight=
vidimo se :)
-
-
Ako ništa, puno će ih u subotu posjetiti štand zbog majica!
Ali onda treba požuriti da ne nestanu!
Još ćemo morati pozvati zaštitare da se netko ne bi potukao! :lol: :lol:
-
Dijeliti ćemo i male origami-rodice!!! :D
-
majce :D
ako ne bude kiše mi stižemo ...
-
Danas, 04/10, mali, ali vijedan dio lokalnog medijskog prostora pripada samo Rodama.
Sarasabina će povodom Tjedna dojenja gostovati na sljedećim radijskim postajama:
Radio Trsat - 14 sati
Primorski radio - 16,30
Svid radio - 18,30
Treba napomenuti da je Radio Trsat medijski pokrovitelj Tjedna dojenja u Rijeci!
Držimo joj fige, jer od tolike medijske eksponiranosti, već ima čir na želudcu! :heart:
-
-
super ste cure :heart: :heart: - sretno sutra i uzivajte ko sto cemo i mi u karlovcu :D :D :D
-
Bravo za rijecke mame,bas su slatke bule danas...dobili smo rodicu origami,kupili mAjce,pokupili letke...ma :love: za rode
...e da i kalendar je super
-
nisu bule nego BILE I JESU :lol:
-
bravo cure, i mi smo bili, kupili majice (addicted i mogu biti...), dobili letke za citanje i edukaciju i provele ugodno prijepodne. cestitke!
-
bas nam je drago da i vas prati pozitivni feeling kao i nas :heart: akcija nam je bila bas lijepa, evo mi javljaju da smo bile i na Kanalu RI - vidimo se na sljedecoj akciji :D
-
ja gledala na kanalu ri,bilo je super.
flower tvoje dijete je bilo u krupnom planu kako gura onaj pano,a moje kako jede u kolicima :lol:
-
-
Ja sam provela jako lijepih sat vremena, iako više kao fikus. Jedino se ne mogu oteti dojmu da nekako nije došlo do prepoznavanja bojkota Sretne bebe od strane građana. No, i činjenica prepoznavanja same RODA - e je važna, pa eto barem to...
-
Evo i slikom kako je bilo!
-
Super su slike! Tako mi je žao što nisam mogla doći, mi smo išli na pir i nije bilo šanse da se organiziram i stignem... :cry:
Next time....