http://www.24sata.hr/articles/view/29092/
Ovo je grozno!
Pa kaj si nakon ovog članka mogu misliti mlade nesigurne mamice. :cry:
Printable View
http://www.24sata.hr/articles/view/29092/
Ovo je grozno!
Pa kaj si nakon ovog članka mogu misliti mlade nesigurne mamice. :cry:
:shock:
Prestrašno...koliko truda i onda ovakva šund novina izbaci ovakav članak... :(
pa zar taj članak nismo ljetos iskomentirale?
katastrofa
jesmo. i pisale reakciju.Citiraj:
apricot prvotno napisa
to je bilo u sedmom mjesecu...
a vidi sad ovaj: http://www.24sata.hr/articles/view/34723/
:roll:
grrrrr :evil:
Piše da je članak izdan 18. 7. 2006.
Ali dovoljno mi je vidjeti naslovnicu s lijeve strane da shvatim kakav je to tip novina :roll:
A tko bi nego amerikanci...Citiraj:
litala prvotno napisa
dodje mi da se registriram...ali organski ne podnosim 24!
rekla-kazala, na zalost vecini je to dovoljno :(
Da, na žalost, čim vide čarobnu riječ "istraživanje" ili "sručnjaci upozoravaju" mnogi ljudi su skloni uzeti to zdravo za gotovo :(Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Ma, zapravo ne mora biti ni to, nego "U novinama tako piše ili na televiziji su rekli!" i već se bezuvjetno vjeruje :(
cure, treba se registrirati i reagirati. Trenutno sam u gužvi, nadam se da će se naći netko sa malo više vremena.
Vele cure da se već reagiralo. Članak je iz 7. mjeseca. I ja sam tek poslije to vidjela.
joj, joj , ne volim, a moram, jače je od mene
1. to smo davno iskomentirali, i reakcija je poslana
2. članak je NAŽALOST prenesen od nekud, zaboravila sam jer je davno bilo i izjave su liječnika, a novinarka očito ne zna puno o dojenju, ali IMA IZVOR - nije izmislila
3. perike..kakve veze ima tip novine?? radi se o SAD-u, a zadnja stranica je bizare - pogledajte malo druge novine
4. naslovnica, netko je spomenuo..ima koja laž?
zapravo - više nego nekoliko puta su 24sata izlazila u susret RODA-i. i osim "argumenta" žuti su, niakd nisam vidla objašnjenje...neću više
al zašto se onda moli objava nekih vrijednih informacija o rodi u "žutom tisku"
ninochka, mislim da možemo razdvojiti forumske reakcije od službenih Rodinih, kao i udružne zamolbe i PR-ove od mišljenja širokih masa... ;)
Pa baš ne vjerujem da se u cigarete stavlja šećer da bi namamili tinejđere, takav naslov me može samo dobro nasmijati.Citiraj:
ninochka prvotno napisa
:evil:
naravno:love: ... samo me iritira kad ljudi pričaju ko da su popili svu pamet svijeta bez, opet napominjem, i jednog jedinog argumentaCitiraj:
apricot prvotno napisa
paulita, tako ljudi misle da ih samo može nasmijati bezpelenaštvo od rođenja, dojenje do 6.-e, necijepčjenje i tako..različiti su ljudi znaš..a i to je sve potkrijepljenon raznim istraživanjima i časopisima baš kao i ovaj tekst
ali na stranu sa tvojim trigerom za humor, taj tekst je pisan na osnovu istraživanja jednog stručnog časopisa - dakle preneseno. nije novinar za vikend razmnišljao čime šokirati javnost
Budući da je udruga Roda još u srpnju poslala službenu reakciju i budući da dalji komentari nemaju veze sa dojenjem (a na tom smo podforumu), ja ću topic zaključati.
Vijest je već pasé...