Pa evo i slika:
http://public.fotki.com/sanjaff/muenchen/
Pass: pivopije
:*
Printable View
Pa evo i slika:
http://public.fotki.com/sanjaff/muenchen/
Pass: pivopije
super ste mi pivopije
kak vam je dobro bilo, nije ništa čudno od kuda su se pojavile kilice :mrgreen:
pusa curama :*
Odmah kažem najljepša ali najljepša mi je zadnja fotka!!! Ma preslatke su!!! :heart:
Ali Fiona je preslatka i prelijepa i ista ti..samo sa plavom kosom (još se uvijek nemrem naučiti da si ti super tamnokosa :) ).
Flora je preslatka i prelijepa i strahovito slična tati!!! :)
A slike su ...po običaju..savršene!
ajme, zagrljaj :heart:
joj sto ja tebe uvijek MORAM potpisati :PCitiraj:
mamma san prvotno napisa
samo dodajem da sam se na zadnju sliku rascmoljila
ma predivno :heart:
Super slike i klinceze za 5+ :heart: :*
svi ste za 5, ali cure na zadnjoj fotki su me osvojile :heart:
Krasna obitelj.
Nije majčinski, ali meni je favorit fotka 20, prekrasna je.
pa vi ste stalno u pokretu 8)
super slike,prekrasne curice :heart:
Eeeeej, hvala! :)
Inače, baš mi je čudno kad mi ljudi kažu da mi je Fiona slična, a da Flora liči mm-u. Ja u Fioni totalno vidim mm-a, a u Flori sebe sa slika kad sam bila beba. Zapravo, tek u zadnje vrijeme uspijevam uočiti neke tjelesne sličnosti između Fione i mene. Karakternih imamo dosta. :mrgreen:
Njojza i mamma san, jednog dana ću se samo za vas dvije pofarbati u plavo. :mrgreen: :*
Apri, i meni je dvadesetica odlična. To je snimano u parku kad sam na brzaka navratila za vrijeme jedne pauze. Odmah nakon što sam otišla došao joj je neki mali hahar i najprije ju je gurnuo, a zatim ošamario (mm je reagirao, ali mrvicu prekasno) i to ju je toliko ubediralo da mi je još danima prije spavanja uznemireno pričala da ju je "deko lupio u parku" i nikako joj nije jasno zašto je to učinio... I što da joj kažem, nije ni meni jasno kad ti (sad već odrasli) ljudi iz čistog mira rade zle stvari... :(
baš ste lijepi, smireni i sretni :heart: !
i u mojoj si glavi plaha plavuša.Citiraj:
Sanja prvotno napisa
cure su preslatke, kao i cijela femili.
jasno mi je da je fiona tako velika, ali da je flora to me opet u :shock: -iralo
Divni ste mi :heart: i vidim da vam je bilo lijepo (kad bi se uspjeli podružiti svi četvoro). Kako je tata hendlao princezice?
Također se priključujem onima koji tvrde ono što sam, čini mi se, već napisala na prošlim fotkama - Fiona je ista ti, a Flora TM. Divne su obje i čini mi se da imaju super odnos. :heart:
Prekrasno.
Ne mogu vjerovati da je Flora tako velika. Kao da se jučer rodila.
A Fiona je postala prava šminkerica, preslatkica.
Ja glasam za zadnu :raznjež:
tweety ima nas onda vise koje Sanju zamisljaju sa plavom kosom(i dalje usprkos vidjenim slikama :lol: )
Super slikice!
Starija curka je ista mama, osim što je u drugom koloru. :)
bravo za lijepu, avanturističku četvorku!
Baš ste lijepi ! :heart:
preprepedivna ste obitelj... :heart: