Kao što naslov kaže u velikoj sam dilemi koju kupiti. Nakon pomnog proučavanja sjedalica uži izbor je pao na ove dvije, ali MM i ja ne možemo se odlučiti.
Molim brzinsko izjašnjavanje za i protiv jer za koji dan idem u Austriju u shopping
Printable View
Kao što naslov kaže u velikoj sam dilemi koju kupiti. Nakon pomnog proučavanja sjedalica uži izbor je pao na ove dvije, ali MM i ja ne možemo se odlučiti.
Molim brzinsko izjašnjavanje za i protiv jer za koji dan idem u Austriju u shopping
Na kraju kupili Concord Trimax i super je. Sad će stajati i čekati da princeza stasa za nju.
I mi imamo istu dvojbu, zašto ste se odlučili za Concord, mi smo čuli pohvale za Toby ali dobrog savjeta nikad dosta.Citiraj:
Amelie32 prvotno napisa
Concord Trimax se može koristiti za dijete od 9 do 36 kg, isto se može postaviti u nekoliko položaja. S aspekta sigurnosti apsolutno zadovoljava. Sviđa mi se što ima na leđnom dijelu mrežice za cirkulaciju zraka u ljetnim mjesecima, osim toga ova naša ima i nekakvu teflonsku zaštitu na materijalu pa se lakše može održavati. A naravno bila je u Toysu na akciji s 199 EUR spuštena na 169 EUR i po povratku MWST došla nas je oko 1000 kn. Uz to je prekrasna bordo crvena s bež i naranđastim. :roll:
Eto tako smo se odlučili na kraju za Concord, mada i Toby izgleda svemirski, ali mislim da je samo do 18 kg. Tako da je oovo bila ekonomičnija kupnja. :)