jutro i budjenje i oblacenje i vrtic i nervoza i...
AH! 7:30h a ja sam vec toliko nervozna..
kako vi oblacite djecu ujutro prije vrtica/jaslica!?
MM i ja cemo uskoro izludjeti..
Ela (2,5god.) najprije dok se razbudi (malo dojimo..), pa dok skinemo pidjamu, a onda krene cirkus s oblacenjem, mama ce, tata ce! Jednu carapu mama, a jednu carapu tata..pa hlace, pa majica, pa onda tenisice... ma za poludit' !! A, tek kad mora popiti jos i lijekove.. ma mislim za ne povjerovat' !!!!
I jos se popisati, pa na tutu ili na WC?!
Ajme meni...
Svako jutro deracina, plac... ! Svi troje zivceni !!! :evil: I onda jos i jaknu obuci!
A joooj... pa neka igracka koju bas mora uzeti sa sobom! I onda u autu, keks, banana, ....!!!
Pa u vrticu, papuce dok obujemo... :(
Ja vise ne mogu! Dodjem na posao toliko nervozna, sa cvorom u zelucu! :cry:
A, nije da se ne naspava!
Nego jednostavno ovisi kakvo joj je jutro? Mozda biometeoroloska prognoza? Mozda mjeseceve mjene... ma neznam!
A, iako 2xmjesecno bude super! Tako se lijepo spremimo.. ne razumijem?
Pa ujutro stavimo DVD teletubbiesa ili hello kitty ili vec sto god hoce..
kao da se malo opusti...
Sto vi cinite ujutro ?? :?
Re: jutro i budjenje i oblacenje i vrtic i nervoza i...
Citiraj:
mel prvotno napisa
Svako jutro deracina, plac... !
možda je ovo njezin ritual :mrgreen:
moja svaki dan kada dođe iz vrtića jednostavno na neki način mora otpustiti svu nakupljenu negativnu energiju i imamo pola sata plača deračine iz najbanalnijih razloga - primjerice onaj šav na čarapama na prstima nije u potpunosti sjeo vodoravno na njezine prstiće i eto valjan razlog za histeričan napadaj
I ja se slažem da ih treba peduhitriti (dobro pazim na šav na čarapama 8) ), spremiti se prije njih, pripremiti doručak, njihovu odjeću (ja to već večer prije stavim u dnevni boravak gdje se oblači), cipele, jaknu i ruksak pred vrata, i sve smireno, ali pod kontrolom držati cijelu situaciju - ne dati ima sekundu vremena za premišljanje i naravno cijelo vrijeme odvlačiti pažnje razgovorom s velikim osmjehom na usnama i iskazima veselja što će se ponovno susresti prijatelji u vrtiću ili što ćemo raditi kada dođe kući itd.itd.
Re: jutro i budjenje i oblacenje i vrtic i nervoza i...
Citiraj:
mel prvotno napisa
Mozda biometeoroloska prognoza? Mozda mjeseceve mjene... ma neznam!
ni jedno ni drugo nego terrible twoes! kazu do prodje do treceg rodjendana.
kod nas vec mjesecima slicna situacija s tom razlikom da mi imamo srecu da nam se ujutro ne zuri pa si mozemo prisutiti da se m. sama obuce, opere zube, doruckuje na miru i sl.
ali kad se moramo negdje zuriti - to je zaista horor. ali jedini ralog za to je sto m. zeli sve sama. i to je super. lose je jedino to sto mi roditelji na zalost cesto nemamo vremena dopustiti im to.