-
i mi na fotkiju
evo ja sam napokon danas nasla vise vremena i stavila fotke na onaj site fotki..tek imam par fotki ali imam toliko fotki da ni sma ane znam kaj bi stvaila..pa kad vec pise da je ovo za predstavljanje i pokazivanje. mozete vidjet nas na http://public.fotki.com/tarcikus/
-
Bebica vam je preslatka buca. A tek kosica. I fotke su jako dobre pogotovo ona u plastičnoj posudi.
-
Preslatka mi je a zadnja slika je fenomenalna.........divna djevojčica
-
Hvala, hvala.. kosa je unikatna, to svi kazu koji nas sretnu na ulici.. jos kad vide plava koilica, misle da je musko :)
kad sam kupovala kolica uopce nisma na to pomisla, nisam mama koja oblaci bebu u curicje boje..
-
Tara je bomboncic! :tele:
-
kosica je mrak, a ti si tako mlaaadaaaa ;)
-
Imam 23 godine :)mlada mama sam..
-
-
-
-
hvala na lijepim komentarima :)
-
imaš na kaj biti ponosna
tara je preslatka
:love:
-
ma ti si mi bas slatka!
a tara je predivna, frizura je stvarno jedinstvena!
-
ajmeee šta je slatkaaaa...
obraščići za popapati... :zaljubljen:
-
Ježić mali, kosa je..... :heart:
-
Jos mnalo pa doticno dijete slavi prvi rockas. Ja prvi puta mama i presretna. Posto sam ja najmlada u obitelji nemam bas iskustva sa bebama i sad znam da sve ono kaj vidimo na filmovima od poroda, do deranja pa do nejedenja nije istina. bar ne sa Tarom. sva sam sad u emocijama, bas zbog ovog danasnjeg izvlacenja brojeva za snjeznu kraljicu. prije godinu dan je to bilo 4,1 i ja sam nakon 2 tjedna otisla na trg da pogledam Village people i drugi dan rodila, tri tjedna prije termina
-
Sretan rođendan maloj snježnoj princezi. :D
-
Sretan rođendan slatkici maloj :joggler: :D
-
hvala
cestitke i maloj Mili od Koko. kojoj je isto danas rockas.
-
preslatka je, i sreeetan joj prvi rođendan :sing: