Neprestano curenje nosa - savjet?
Znaci, nosic mu curi vec puna 3 tjedna. Ako ne i vise. :/
Naravno, negdje od vremena od kad je krenuo u vrtic.
On je super, nema temperaturu, ne kaslje, ali mu nos curi i curi.
Dr. nam je rekla da mu 7 dana stavljam 3x dnevno kapi u nos i da ce proci. No, to mi nije rjesenje, posebno zato sto sam probala i evo vec 3. ili 4. dan tako, ali ne vidim poboljsanje, cak mu kapi ni ne pomazu da bolje dise. :/
Vidim da s inhalatorima neki imaju dobro iskustvo, neki ne bas tako dobro, u svakom slucaju, planiramo ga kupiti, ali koliko se mogu pouzdati u to rjesenje?
Ako imate kakav savjet (a da nije - nemoj ga slat u vrtic tjedan dana ;) ) - lijepo molim.
Re: Neprestano curenje nosa - savjet?
Citiraj:
Mony prvotno napisa
Ako imate kakav savjet (a da nije - nemoj ga slat u vrtic tjedan dana ;) ) - lijepo molim.
Mi smo izbacili mliječne proizvode jer su oni stvaraoci sluzi u nosu. Evo sezona vrtića je počela, a prošla završila bez curenja nosa i šlajma.
Koliko se činilo drastično, uvedite alternativu za mlijeko i sigurna sam da će curenje kad počne prolaziti 3 puta brže. Kod nas su se prehlade svele na dan-dva.
Citiraj:
LeaB prvotno napisa
Mi smo izbacili mliječne proizvode jer su oni stvaraoci sluzi u nosu. Evo sezona vrtića je počela, a prošla završila bez curenja nosa i šlajma.
Koliko se činilo drastično, uvedite alternativu za mlijeko i sigurna sam da će curenje kad počne prolaziti 3 puta brže.
:lol:
Sorry, al morala sam ovog smileka staviti.
Kud si bas meni rekla da izbacim mlijecne proizvode, kad on mlijeko nije nikad probao, a pojede 1 bioaktiv dnevno.
Jedino ako nisi mislila da izbacimo moje mlijeko :lol: ;)
Ma, kuzim sta si htjela rec - vec znam da posebno mlijeko (za mlijecne proizvode se ne bih bas slozila, ili jedino ako se konzumiraju u pretjeranim kolicinama) izaziva probleme u disnim organima i stvara dodatnu sluz.
Citiraj:
Mony prvotno napisa
a pojede 1 bioaktiv dnevno.
A bioaktiva je od povrća pretpostavljam. :lol:
I ovo za mliječne proizvode nije ništa čudno. I jedna šalica kave s mlijekom meni je zagorčala probleme s alergijom a od kad je nema, alergije nema...
No to je tema koju ćeš aći u pretražniku sa svim argumentima za protiv mlijeka.
Citiraj:
LeaB prvotno napisa
Citiraj:
Mony prvotno napisa
a pojede 1 bioaktiv dnevno.
A bioaktiva je od povrća pretpostavljam. :lol:
I ovo za mliječne proizvode nije ništa čudno. I jedna šalica kave s mlijekom meni je zagorčala probleme s alergijom a od kad je nema, alergije nema...
No to je tema koju ćeš aći u pretražniku sa svim argumentima za protiv mlijeka.
Cuj, on jede 1 bioaktiv dnevno + nesto maslaca od 1. godine.
Nikad mu nos nije curio!
Do kada nije krenuo u vrtic prije mjesec dana.
Metodom eliminacije lako mogu utvrditi kako definitivno nije od 1 bioaktiva dnevno.
A pretraznika sam presla hrpu, ne samo forumski, i definitivno se slazem s time da se nos moze zastopati od mlijeka, ali ne i od mlijecnih proizvoda, ukoliko se, ko sto rekoh, s njima ne pretjeruje.
A salica kave je S mlijekom, pa naravno da ti od tog mlijeka moze biti nos zastopan, jer ono je i dalje mlijeko, iako je umijesano u kavu.
Moj maleni mlijeko jos nije okusio, ko sto rekoh.