Zanima me imate li kakvo iskustvo s tetovažom na području trbuha.... koliko se promijenila u trudnoći i da li se vratila na staro nakon poroda?
Inače, ja sam u 16-om tjednu i imam jednu malu tetovažu na trbuhu (ispod razine gaćica)...
Printable View
Zanima me imate li kakvo iskustvo s tetovažom na području trbuha.... koliko se promijenila u trudnoći i da li se vratila na staro nakon poroda?
Inače, ja sam u 16-om tjednu i imam jednu malu tetovažu na trbuhu (ispod razine gaćica)...
Koliko ispod razine gaćica? Ako je dosta nisko, postoji mogućnost da se ne promijeni. A ako je manja, valjda ni neće. Moja šogorica je istetovirala neki kineski simbol s čini mi se lijeve strane, u razini kuka, dakle ispod trbuha. Za to mjesto joj je kolegica bolničarka rekla da se najmanje rasteže.
Moja tetovaža je narasla do gigantskih razmjera pa se nakon poroda opet vratila na staro. Doduše, sad je trbuh u takvom stanju da mi ne pada na pamet pokazivati ga :(
A zašto mi imamo tekstove na portalu?!
:mrgreen:
http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=...2ID=&Show=2247
Paulita, tetovaža je baš negdje "preko" jajnika, rekla bih. ;)
Mommy, da li imaš strije preko tetovaže?
Ja sam blizanka, tako da je moja mama sva popucala, ali tek pred sam kraj trudnoće. Zato ne znam koliko se mogu pouzdati u genetiku, razlog više i to što nosim jednu bebu.. :)
Matilda, pročitala sam GOTOVO SVE tekstove na portalu. A onda i skoro cijeli forum... :D Ovaj koji mi pokazuješ i nije bio od neke koristi, nažalost, jer ne piše ono što mene zanima, a to je hoću li imati mrlju na tijelu nakon poroda :lol: ...
moja je malkice ispod i sasttane od pupka, narasla je, vratila se i sad je ko i prije
nema strija, nema razlike...ja sam inače i pierceing iz pupka skinula dan prije poroda i to samo zbog doktora :)
imam i ja tetku ispod razine gacica. Mislim da se tu ne bi trebalo prosiriti do nekih gigantskih razmjera, ako uopce... Moja je crna pa ako bas bude dizaster, onda cu je prepraviti nakon poroda.
cini mi se da sve zapravo ovisi o strijama... jer ako se ne pojave preko tattoa onda se sve vrati na staro... :D
nego, ninochka, kako izgleda tatoo kad se proširi? Koliko ti je narasla? Duplo, troduplo?
Jesi ju nečim posebnim mazala?
a čuj, proširi se sigurno duplo, u biti ne znam opisati... a mazala sam cijeloi trbuh onom masnom afroditinom kremom i odlična je bila. a jeftina je
ja imam afroditinu s bademima. Je to ta? I neku kao za "elastičnost kože"... mo's mislit... :lol:
uglavnom je se revno mackam, iako nitko nigdje na garantira da to pomaže
bome ne znam, neka žuta tuba sa zelenim koliko se sjećam
Tetovaža se poduplala i u visinu i u širinu, a strije nisam dobila (s kilažom koju sam imala - čudo!). Zapravo, nakon poroda su mi se u krug oko pupka pojavile brazgotine koje su izgledale kao stare strije, ali su se u međuvremenu povukle.
pogledaj na portal pa ces vidjet kak zgleda trudna tetovaza na trbuhu :mrgreen:
nisam ni vidla 8)
"Trudna tetovaža".. ;) he he..
Nisam našla na portalu takvu fotku...gdje je?
moja trbušina na naslovnoj strani www.roda.hr
ajme, super ti je tibica... znači to je trudna tetovaža.. super, jedva čekam da mi trbuh još malo poraste :mrgreen:
neš' vjerovat!!!Citiraj:
Shiwy prvotno napisa
ja isto! mala tetovažica ispod ruba gačica,
gin. mi je rekao da će gadno narasti!!! :lol:
Evo, moja tetovaža se samo pomakla prema gore (izletio leptirić iz gaćica :lol: ) i do sada se uopće nije povečala, a u 30. tjednu sam. Ima još vremena do kraja, ali i mjesta u mom trbuhu..
Ja sam u 32 tjednu, busa se povecala a leptiric (velicine 5 cm) koji je lijevo ispod pupka je ostao isti. Nisam do sada dobila jos ni jednu striju i nadam se da necu....jer se mazuckam kad god stignem...
Mazem se bademovim uljem i niveinim mlijekom za tijelo (onim u plavoj flasici) kako mi se koji dan da. I onda jos stavim malo ekstra kreme ili ulja na tetovazu da se safta.
ja imam dosta veliku tetovažu, na prilično nezgodnom dijelu trbuha (nezgodnom kad si trudan!). kad sam se tetovirala, prije nekoliko godina, spomenula sam onako kroz razgovor što će biti kad zatrudnim i rodim (iako tada mi to nije bilo ni na kraju pameti!), i čovjek mi je rekao da to puno ovisi o koži, njenoj elastičnosti, ali i njezi kože. u prijevodu, bitno je ne dobiti strije (ja se svakodnevno mackam s vichyevom kremom). inače se uglavnom sve vrati na svoje mjesto (osim ako ne natučeš puno previše kila, ali i tad je sve ok kad smršaviš), a čak ako i dođe do nekih deformacija - sve se kasnije da srediti, korigirati. tako mi je bar on rekao :/
Moja tetovaza nije mrdnula, isto je ispod nivoa gacica.
tješite me,
i moja je za sad na mjestu, ali tek smo 23 tjedna!!!!
http://public.fotki.com/Tonija/nasih...a/11_tj_2.html evo mog leptirića. bila sam oooogromna, no on je ostao isti. dobro, biti će isti kada odvježbam mali višak na trbuhu :mrgreen: .