Citiraj:
Ja sam radila u školi i jako puno vremena, pa i novaca trošila na dodatne materijale, da bi nastava bila zanimljivija, a i zbog postizanja cilja- da djeca budu zainteresirana i sretna. Uopće nisam tražila niti od ravnatelja, niti od roditelja da sudjeluju, ali da se radilo o nekom većem projektu, vjerojatno bih tražila. Zastrašujuće je bilo kakav je odnos većine kolega bio prema nama "entuzijastima"- okretanje očima i sl., jer "talasamo
Ovo bi mogle od prvog do zadnjeg slova biti i moje rijeci. Ono sto nisam mogla dobiti u skoli, nasla sam drugdje. A da mi je dosao neki roditelj s idejom da se skupljaju novci za nesto, lijepo bih ga poslala ravnatelju/ravnateljici da priupita jel to izvedivo i kako. "
Meni se isto čini da je teta malo izašla iz okvira opisa svojeg posla - ali vjerojatno iz najboljih namjera. Meni se uopće ne sviđa ideja gledanja TV/DVD u vrtiću, a ovdje je to čak i zabranjeno (istina ovdje nema ni spavanja u vrtićima, pa ne znam kad bi se uopće palio televizor). A roditelj koji je predložio taj odličan dvd mogao ga je onda i pokloniti grupi a ne predložiti da se kupuje zajednički (a ako je tako neki poseban didaktički materijal na DVD-u teta je trebala otići ravnatelju i objasniti zašto bi kupnja DVD-a bila korisna za grupu - u kojem slučaju bi onda DVD pretpostavljam kupio vrtić).