Šta sve ženama ne padne na pamet?!
Ne znam ni gdje staviti ovu temu, pod dojenje nemam srca...
Zgrožena sam, već dugo nešto tako grozno nisam čula.
Pričam sa poznanicom o dojenju i ona puna iskustva meni ispriča svoju priču :
" Morala sam ga odbiti od cice imao je već šest mjeseci , a on neće , pa neće. Sve živo sam isprobala. Stavljala sam ( joj srce me boli kad samo pišem ovo ) i papriku i ljutu papriku i hren i senf na bradavice, ali ništa" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mislim da dalje nisam ni čula šta je govorila, brzo sam okončala razgovor i pobjegla. Ne mogu si izbaciti sliku iz glave tog malog nedužnog djeteta. Pa kako to nekome može pasti na pamet, još uvijek ne vjerujem da je to moguće, da netko tako nešto može napraviti svom djetetu. Zamisli dijete ti se privine , hoće svoju mamu, svoje mlijeko, a dobi ljutu papriku :shock: :shock: A fuj, fuj. Toliko sam ljuta na tu ženu
Re: Šta sve ženama ne padne na pamet?!
Citiraj:
Veki prvotno napisa
Mislim da dalje nisam ni čula šta je govorila, brzo sam okončala razgovor i pobjegla.
Zasto bjezati? Ako takvim ljudima kazes sto mislis o tome, postoji mala, ali ipak nekakva sansa da ce se zamisliti nad sobom. Ako ne kazes, nema sanse.
Citiraj:
deedee prvotno napisa
Citiraj:
Veki prvotno napisa
Mislim da dalje nisam ni čula šta je govorila, brzo sam okončala razgovor i pobjegla.
Zasto bjezati? Ako takvim ljudima kazes sto mislis o tome, postoji mala, ali ipak nekakva sansa da ce se zamisliti nad sobom. Ako ne kazes, nema sanse.
Slažem se sa ovime. Kakva korist od toga da se tu zgražaš nad ženom na forumu, a u lice joj nisi rekla ni riječi. Trebala si joj reči direktno u lice da njezino ponašanje smatraš lošim.
Citiraj:
brigita2 prvotno napisa
Citiraj:
deedee prvotno napisa
Citiraj:
Veki prvotno napisa
Slažem se sa ovime. Kakva korist od toga da se tu zgražaš nad ženom na forumu, a u lice joj nisi rekla ni riječi. Trebala si joj reči direktno u lice da njezino ponašanje smatraš lošim.
Znam da sam joj trebala odmah reći svoje mišljenje o tome i uuuuuuuuuuužasno mi je žao da nisam,ali tak sam se zblesirala od šoka ( jedino objašnjenje) da sam samo otišla ne upuštajući se u raspravu šta mi inače nije običaj :oops: :oops: :(