Jel netko možda zna kakva je dr. Ema Selimović Boćan i radi
Nemojte ići kod nje, bježite. Zašto?
1. Pregled kukova - rekla nam je da se na predled kukova ide nakon trećeg mjeseca i da nema potrebe ići ranije jer je beba još mala i onda se može dobiti lani dojam, a nakon trećeg mjeseca je najbolje i to nakon cjepljenja, ali ne neposredno jer ako se odmah ide ostane hematom od cjepiva i onda se ne može dobiti dobra ultrazvučna slika. Vjerovala sam joj. Na pitanje da li se treba ranije naručiti u klaićevoj, jer sam čula da se dosta čeka, odgovorila je da nema potrebe - čeka se tjedan dana, ja budala opet vjerovala. A istina glasi ovako - kada sam nazvala klaićevu prvi slobodan termin sam dobila za mjesec i pol dana, žena mi se smijala kada sam ju pitala pa zar se ne dođe na red za tjedan dana, a drugo što me najviše i boli, mome sinu se uskoro trebaju staviti pavlikovi remenčići, jer je desni kuk nerazvijen, a dr. bojić mi je rekao zašto niste došli ranije s mjesec dana, a ne čekali da vam beba napuni tri mjeseca.
2. CJEPIVO - beba je rođena u drugom mjesecu 2008. i ima pravo na besplatno cjepivo 5u 1, ali sam ja pedijatricu trebala tjedan dana zvati i vjeravati ju da moja beba treba primiti to cjepivo i da ide po novom programu,a ane starom. Mislila sam da opet griješim, ali nakon telefomskih poziva HZZO I Gradskom zavodu rekli su mi da moja pedijatrica treba čitati i pratiti što se događa u njenoj struci i da moja beba treba dobiti to cjepivo. Ja nazovem pedijatricu i tek nakaon doslovno moljakanja on je dobio cjepivo. Čekali točno tjedan dana.
3. PREGLED - rutinski pregled bebe traje između minute i minute i pol. Posluša mu pluća, leđa ne, opseg glave nije nikada ni mjerila, a fontanelu je samo jednom i to na prvom pregledu pogledala, pogledala jajca i to je to. Kada je nešto pitaš, odgovor glasi, a može biti da je to od toga. Iman osječaj kada uđeš unutra da prije izađeš, jer doktorica i sestra sjede za istim stolom, tako da sa doktoricom ne možeš biti na samo, a još plus sto su vrata od ordinacije uvijek otvorena i tako da i ja i doktorica vidimo kada netko dođe i iman osječaj kao da te tjera, ono stigli su mi drugi pacijenti. nema nikave intime, ona se na taj način ne može posvetiti bebi koja je unutra, pa svi vide što se unutra događa i što pitam. Katastrofa.
Cure moje, ne bih ju vam preporučila.
Re: Jel netko možda zna kakva je dr. Ema Selimović Boćan i r
Citiraj:
limunko prvotno napisa
1. Pregled kukova - rekla nam je da se na predled kukova ide nakon trećeg mjeseca
i mi smo, moja je imala preko 3 mjeseca kada smo napravili uzv kukova u Klaićevoj. I sve super. Gle, ako je loše, onda je loše i ne vjerujem da ti može pomoći što ranije ideš - nemoj se kriviti. Nadam se da bu remenčići pomogli, pa će onda to biti samo ružna uspomena.
Citiraj:
Na pitanje da li se treba ranije naručiti u klaićevoj, jer sam čula da se dosta čeka, odgovorila je da nema potrebe - čeka se tjedan dana, ja budala opet vjerovala.
ja mislim da smo se naručili dva tjedna prije, +/- koji dan, ali ne više. Ne kužim kako je to tebi sad mjesec i pol, valjda je bila navala. Nama je naša pedica na prvom pregledu i cijepljenju dala uputnicu za Klaićevu, ali je napomenula da čekamo 1-2 mjeseca na odlazak jer ne zna koliko se čeka.
Da li dr. Puzevski prima pacijente. I da li znate dobru pedicu u N.Zagrebu. Navodno ima neka u Zapruđu - ajde tko je iz Pruđa neka veli da li je zna i kakva je?