Kada će opet biti pregled autosjedalica u Zg?
Printable View
Kada će opet biti pregled autosjedalica u Zg?
sprema se u 11tom mjesecu :yes:
joj ja zakasnila svaki puta.ovaj puta cu se sama sljagnuti ako preskocim :lol: :cekam:
pregled je u subotu, 18.11. :)
vidimo se!
PLIZ... može malo više informacija... MM i ja pratimo stalno ovih dana kad će biti pregled u Zagrebu i niš... Sad hvala Bogu da pratim i forume stalno vidim da će biti u subotu ali na stranicama Rode niš ne piše... mislim u najavi vjesti...
Znači bit će ovu subotu u Heinzelovoj na parkiralištu MUP-a jel tako?
Od koliko do koliko sati.... pliz...
Thanx
vidim da mi fali par zareza u rečenici, :oops: sorry... al... zamislite si zareze tam di treba, trudna sam, za oprostit mi je :*
Heinzlova, parkiralište MUP-a, od 10 do 13.
Puno hvala, vidimo se !!!
al sam dosadna :) čitam sad da je u subotu u isto vrijeme i prodaja rabljene robice i ostaloga.... znači istovremeno sa autosjedalicama... termin autosjedalica ostaje bez obzira na najavu rasprodaje?
hvalaaaaaaa...
trudna sam i čudna sam :lol:
dumma :lol:
rasprodaja je iducu subotu.
ne brini stignes sve :)
e jesam glupa ko noć :lol: glupa i brzopleta.... ima MM pravo kad mi kaže da ga maznem prije neg kaj pročitam il razmislim :lol:
sve 5, Nika thanx, najrađe bi pobrisala ovaj svoj post, al neka... nek se svi cerekaju jer se :lol: i ja
daj, kaj glupa :shock:
bar smo se nasmijale ;)
bogme jesmo, kaj je... je....
tresnem ga ja tu i tamo uopće ne razmišljajući... al to je sad tak... Bit će mi dijete jako pametno očito :D
danas ne mogu doći na testiranje AS :( oće li biti još koje prije nove godine u zg?
vjerojatno ne prije sijecnja. u stvari, skoro sigurno ne.
:cry:
:D ej drustvo,toncek i ja smo se vratili s testiranja AS.bilo je super.tete su man popravile zarolane remene,narihtale stolicu,objasnile zasto ne u jakni u stolicu i kako,toncek je jurio ko sumanut i nitko ga nije mogao zautaviti,pa je dosao moj stari frend mario-sigurna voznja,i malog stavio u auto-majstor je mudri sjedio i okretao volan sav vazan.probali smo sjedalčicu,vezali se pozdravili sve,dosli kuci ,papali i malisa je u kondacu sav umoran zaspao odmah :lol: . puno hvala svima,bili ste super.,hvala andrei i damjanki. nadam se da ce curica koja je u bolnici brzo ozdraviti i dragi moji slijedeci put svi na pregled :love: :*
jassi, :*
Tonček je brz ko munja, ja sam i zaboravila kako je to trčat za djetetom, jedva sam ga uhvatila.
da brz....ne vidis ni maglu iza njega :lol: cij glavno da si ga stigla ,njemu je to super kad vidi da ga netko ulovi u zadnji cas i da je sav uspuhan...e onda je mamina sreca najsretnija...misli si majstor...jesam ju opet :lol: :D ...kaj ces na mama 8)
zbilja sam super sretna kaj sam bila i super mi je kaj je sudbina htjela da sretnem frenda-maria kojeg nisam vidjela sto godina.....sve ima svoje znacenje.
ah da ...........dobro jos trcis mila :lol: 8)
a hoće li biti pregleda autosjedalica u Zg u 12. mjesecu?
debeljucka, u 12. nema pregleda tek u prvom.
prati obavijesti na portalu i forumu. :)
a kada je u prvom?
ja bih došla jer ne mogu nikako namontirtai sjedalicu kako treba, pa mi je jakooooooooo potrebna vaša pomoć!
Ima li kakve šanse za skori pregled AS u Vž ili u Čk?