Bila je na jednom starom topicu preporuka za dr. Vlahusica na Rebru. Zna li netko je li on još uvijek gore?
I ako nije, imate li neku drugu preporuku za oftalmologa na Rebru?
Printable View
Bila je na jednom starom topicu preporuka za dr. Vlahusica na Rebru. Zna li netko je li on još uvijek gore?
I ako nije, imate li neku drugu preporuku za oftalmologa na Rebru?
postoje dvije odlične doktorice, al sad se ne mogu sjetiti nikako prezimena, a slična su :roll:
Nije Vlahušić nego Vlahović. I super je, bar za područje bolesti očiju tipa suženi kanali, ozljede i sl, za strabizam i dioptrije je druga ekipa.
Ne znam za što ti treba. U kabinetu za kontaktne leće je dr. Pokupec, hodam mu godinama i jako sam zadovoljna. Ali on radi samo preglede za leće.
Klaićeva, dr Striber je prva liga
Treba mi za pregled za Filipa (zato kaj ja nosim očale, pa zlu ne trebalo - da otkrijemo na vrijeme)
Ako sumnjaš na strabizam i slične stvari (one za koje postoje vježbe, pokrivanje oka i sl.) imaš na Rebru ortoptiku. Mi smo bili kod jedne doktorice, pogledat ću kako se zove pa ti javim.
Rebro-dr Juratovac,dr Bubaš,dr Mrazovac,dr Vlahović;Klaićeva-dr Striber,dr Dawidowsky.
Slučajno ih sve znam i svi su ok(osobno sam Anu vodila dr Juratovcu)-ako trebaš još kakve informacije pitaj
thx svima
studena, je l' se kod svih njih treba naručivati? Ako da, imaš kakav broj (na pp)?