Da li mi netko može reći da li ima šanse da se organizira kratki tečaj vezivanja marame u Rijeci?
Printable View
Da li mi netko može reći da li ima šanse da se organizira kratki tečaj vezivanja marame u Rijeci?
mislim da ti je nabolje naći se na kavi s forumašicama-maramašicama-riječankama. ;)
Tek sam sad vidjela odgovor, thx na preporuci.
Ako ti što znači, ja sam nosila Laiu u marami do negdje 10-ak mjeseci i prilično se izvještila. Dakle, samouka sa sličica koje se dobiju u paketu sa maramom. Imamo dugačku Kamarisovu...
Ako želiš sastanak, javi!!! :D
Ja sam poklonila svoju maramu sestri od mm koja zivi u Srdocima pa ima litko volje da joj pokaze par trikova? Ima bebicu od 2 mjeseca i iako sam oj poslala upute sa slicicama ne ide joj
cure ima nas nekočliko u Rijeci vještih sa maramom. Samo predložite neko vrijeme kad vam paše i dogovorit ćemo se, naći i sve vas naučiti. Ja imam nekoliko marama, pa možete isprobavati do mile volje. Treba nam neko dobro mjesto. Eto :D
Ajmeee, nisam ovdje bila sto godina. Sorry, a vi ste se tako ljubazno ponudile...uglavnom, naucila sam dupli krizni i to mi je super. Kadgod stavim Tonija u maramu na taj nacin, zaspe u roku od par minuta.
Ipak, predlazem rijeckim rodicama da se drze na kupu pa da se jednom i nadjemo na kavici s nasim andjelima. Sta kazete? :)
Nadam se da će, vas iskusne, volja za pokazivanjem držati do proljeća. :)
Ja sam jako zainteresirana za maramu, ali još nemam niti bebu niti maramu. Maramu ću vjerojatno kupiti negdje iza NG, a beba će doći kada to odluči - oko 8.4.
Zanima me zapravo mogu li upće vježbati vezanje marame bez djeteta?
možeš, zašto ne, npr. s nekom lutkom :lol: ili tuđom bebom. Ali i nema potrebe, sigurno ćemo ti pokazati kad za to dođe vrijeme :)