Re: što sušiti u sušilici?
Citiraj:
buby prvotno napisa
pelenice sam iz straha samo na pola sata, osjetljivo pa na štender (drugi put ću na 1h) - imam i fitted i pocketice i flis i aio...
nema ih pa ih ni ne susim
Citiraj:
buby prvotno napisa
onda sam stavila šajdareni veš (uglavnom perem na 40, većina je takvih stvari) u perilicu i dok sam krcala, skužih da skoro ništa od toga ne ide u sušilicu (je pamuk 100%, ali veli ne sušiti u sušilici), čak i lucine jedne trapke
ja sve to susim bez problema i to uglavnom stavim na onaj program za peglanje. doduse ja imam perilicu/susilicu Candy pa mislim da to ima i kod tebe, na slici s linka koji si dala, se ne vidi.
Citiraj:
buby prvotno napisa
onda mm uleti - ne smiju bodići (zbog metalnih drukera) i ne znam, još nešto je rekao, ali ja sam se zaledila i više nisam ništa čula
ja sav BC-ov ves susim u susilici cak i igacke, ponekad i one gumene jer mi se ne da vaditi iz masine :oops: , za sad nikakvih nezgoda.
e da jednim sto se znaju odljepiti one slicice s kombinezona, ali to mi ne smeta jer to imam jedino na njima.
uglavnom kad se ti i susilica sprijateljite ljubav ce ostati, jos dugo vremena :)
Re: što sušiti u sušilici?
Citiraj:
spajalica prvotno napisa
uglavnom kad se ti i susilica sprijateljite ljubav ce ostati, jos dugo vremena :)
:love: