trazim pomagace oko prevodjenja i pisanja :) Ako ste uciteljica, odgojiteljica ili opcenito pedagoske struke, ako ste mama koja ima sto za reci, ili samo zelite prevoditi - javite se :)
Printable View
trazim pomagace oko prevodjenja i pisanja :) Ako ste uciteljica, odgojiteljica ili opcenito pedagoske struke, ako ste mama koja ima sto za reci, ili samo zelite prevoditi - javite se :)
evo javljam se..
neznam šta bi mi najviše odgovaralo, samo da čim manje prevodim, jer imam još neke tekstove za prevest, ali sam jako dobra u sastavljanju istih!!
Ja sam English teacher, ako ti to pomaže. 8)
prevodim s njemackog, ak to kaj pomaze :D
evo zadataka :)
tb- mozes li napisati nesto o ranom ucenju stranih jezika (da-ne dilema), mozes li napisati nesto o bilingvizmu, ako radis u skoli - kako to izgleda sa prvasicima...pisi, prevodi, sve primam :)
Daphne - ti bi mogla iz svog kutka napisati kako je biti mama troje djece i cekati cetvrto :)
Sanja - sve teme jaslicne/vrticne primam, adaptacija?
Trenutno ne radim nigdje, a nisam ni radila u državnoj školi, tako da ovo sa prvašićima ne znam. Ovo ostalo može. :)
ok budem....
cure - jedva cekam :)
Sanja - mozda nesto o odabiru dobre igracke pred ove blagdane...to bi bila super tema
Joj, sad sam se sjetila, skinula sam pred par dana članak o tome koje igračke su primjerene za koju dob... Čini mi se jako dobar!
tedica ajde ga prevedi :)
Tek danas sam vas vidjela. Spremna sam pomoći. Ako šta treba tu sam.
Učiteljica sam, služim se engleskim i talijanskim.
Evo, MM se ponudio za prevodjenje sa talijanskog, a ja sam teta u vrtiću, koja kao i mnogi ne radi u struci, pa ako to može pomoći, onda sam i ja na raspolaganju!
:lol: