kad beba može u veću sjedalicu?
situacija je ovakva - hana ima 3.5 godine i oko 17 kg, a nina 9 mjeseci i cca isto toliko kila. u zadnje vrijeme mi se čini kao da joj je sjedalica (ona "mala", naopako okrenuta), odnosno sjedenje u njoj postalo neudobno - često se buni i plače u njoj, što prije nije radila, pa razmišljam kad je mogu prebacit u haninu, a njoj kupit novu? zaboravila sam kako ono ide - beba mora imat 9kg i godinu dana, ili 9 kg ili godinu dana...? :?
Re: kad beba može u veću sjedalicu?
Citiraj:
ninni prvotno napisa
situacija je ovakva - hana ima 3.5 godine i oko 17 kg, a nina 9 mjeseci i cca isto toliko kila. u zadnje vrijeme mi se čini kao da joj je sjedalica (ona "mala", naopako okrenuta), odnosno sjedenje u njoj postalo neudobno - često se buni i plače u njoj, što prije nije radila, pa razmišljam kad je mogu prebacit u haninu, a njoj kupit novu? zaboravila sam kako ono ide - beba mora imat 9kg i godinu dana, ili 9 kg ili godinu dana...? :?
zar nina ima 17kg?
mala sjedalica bi joj u tom slučaju bila odista premala jer su one do 10 ili 13 kg namijenjene. Trebali biste kupiti kombiniranu
Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
zar nina ima 17kg?
ima 9 mj i isto toliko kila!!
i ja sam u prvi mah pomislila isto ko ti :lol:
Citiraj:
aries24 prvotno napisa
Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
zar nina ima 17kg?
ups
mea culpa
Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
Citiraj:
aries24 prvotno napisa
Citiraj:
Vrijeska prvotno napisa
zar nina ima 17kg?
ups
mea culpa
:lol: , sory cure što sam vas zbunila
tnx, pričekat ćemo još koji mjesec u svakom slučaju, ionako nemamo viška kuna dok se ne vratim na posao