Bok!
Dobili smo na poklon korištenu As marke Brevi, ali bi volili promjenit navlaku. Zna li netko di imaju navlake za kupit? AS je od 0-18kg..
Hvala!
Printable View
Bok!
Dobili smo na poklon korištenu As marke Brevi, ali bi volili promjenit navlaku. Zna li netko di imaju navlake za kupit? AS je od 0-18kg..
Hvala!
Trebala bi traziti originalnu navlaku bas za tu sjedalicu.
Ne znam gdje prodaju Brevi da se tamo raspitas?
TL ih prodaje, neznam tko jos. Treba provjerit kod Magme (mislim da su oni distributeri).
nedavno sam na staroj AS promijenila navlaku tako da sam uzela staru,odnijela šilici materijal koji sam kupila u trgovini metražne robe i ona mi je sašila novu navlaku (prema staroj).savršeno pristaje.trošak cca 50 kuna. ;)
Ne mere!Citiraj:
jupi prvotno napisa
Samo original navlaka!
why ne mere.a što onda učiniti kada ne možeš naći original,a navlaka se raspada? :?
navlaka je sastavni dio autosjedalice kao i svi njeni drugi dijelovi (pojasevi, stiropor, jastučići, kopča...). time je posebno dizajnirana i rađena kako bi i ona pri naprezanju 'upila u sebe' sile. materijal presvlake napravljen je tako da je nezapaljiv te da ne reagira (ili minimalno reagira) na ekstremne vremenske uvjete toploo - hladno (u to ne spada svjetljenje od sunca) i da time ne gubi navedena svojstva.Citiraj:
jupi prvotno napisa
to su razlozi zašto presvlaka autosjedalice mora biti original i zašto se strogoo treba pridržavati uputa za njeno održavanje.
potrganu presvlaku trebalo bi zamjeniti, a kako?
distributeri bi trebali biti u mogućnosti nabaviti novu, a sad zašto ne mogu ne znam.
ono što mi još pada na pamet je da presvlaka koja polako daje svoje da se nalazi na autosjedalici koja polako daje svoje.
koliko je AS stara?
ovisno od proizvođača do proizvođača preporuka je koristiti sjedalicu do 6 godina eventualno 8
Naša navlaka (i AS) ima 4 godine i nije potrgana nego je malo pustila boju dok sam je prala, a i uzorak je za muškića pa bih je zato malo uljepšala :mrgreen: