evo jos jedan dokaz da mama zna najbolje
nisam stigla ovo prije napisati..........ali nikad nije kasno (za neke stvari).
Mnogi su vidjeli moj topic "Sto smo dobili od pedijatrice na poklon za 3 mjeseca"
Znate vec da nisam Franu dala to umjetno mljekeco.
Evo nekoliko razloga zasto nisam.
U trudnoci sam odlucila da cu dati sve od sebe i dojiti sto duze, pa sam se zbog toga i jako,jako puno raspitivala i citala o toj temi.
Fran je super raspolozeno i zivahno dijete.
Dodatnu sigurnost mi je dala Mamma san, jer je njen Lovro isto taj mjesec dobio manje, pa sam se unaprijed pripremila na tu mogucnost.
Alamama mi je na SOS telefonu rekla da je 450g donja granica, sto znaci da je to ok, ali ako imam kakvu sumnju neka ga odem za tjedan dana izvagati, pa da vidim je li dobio kolko treba u tjedan dana.
I tako odem ja s njim za tjedan da na na kontolu i imam sto za vidjeti.
:shock:
Kaze sestra da ima 6000 g!
A ja njoj:"Ma, nemoguce, krivo ste mjerili,treba imat oko 5200 ",kaze ona da nije krivo mjerila.
Ja:"Ali,prije tjedan dana su mjerili i rekli da je 5050", onda ga je ona opet izmjerila i potvrdila 6000 g.
Onda sam rekla neka izmjeri i duzinu ,pa je ispalo da nema 61.5, vec 65 cm.Tada sam sestri opet rekla da nije tocno jer ima 61.5, a ona me pogledala kao da me zeli izbacit van iz ordinacije, jer se ponasam prema njoj kao da ne zna svoj posao.
rastuzila me pomisao na to da sam mu ni krivom ,ni duznom mogla gurat bocicu i onu ne finu hranu. I zato tri put hura sto nisam