naime, trebala bih ići na 14 dana (u najboljoj varijanti 10)
ne dojim, dijete je staro 20 mjeseci
ima li kakav zakon na koji se mogu pozvati kako bih izbjegla tu noćnu moru?
Printable View
naime, trebala bih ići na 14 dana (u najboljoj varijanti 10)
ne dojim, dijete je staro 20 mjeseci
ima li kakav zakon na koji se mogu pozvati kako bih izbjegla tu noćnu moru?
(TM neka ide na godišnji i povedi dijete sa sobom)
ideja je dobra, no priroda posla je takva da od toga ne bih imala puno koristi...
naime kao pratnja otprilike 50oro djece osnovnoškolske dobi dan-noć sam sa njima i nema slobodnog vremena čak ni po noći
pročitala sam zakon o radu (doduše ne baš detaljno) no nigdje se nisam prepoznala) ne mogu vjerovati da ne postoji neki zakon koji bi zaštitio majke tako male djece?!
kakva je to ekskurzija ili terenska nastava od 10 dana :shock: ?
hm, a jel se možeš podvesti pod "prekovremeni" rad? :mrgreen:
mislim da tamo ima nešto do 3 godine starosti djeteta (pismeni pristanak ili tak nešto...)
pa zar se taj tvoj slučaj s ekskurzijom ne bi mogao svrstati pod onu neku odredbu zakona o radu da ni trudnice ni mame djeteta mlađeg od 2 godine ne smiju raditi noću? :D
mislim, ovaj izlet očito uključuje i noćno odsustvo od djeteta, hmmmm
radi se o privatnoj školi koja vodi svoje učenike na zimovanje i ljetovanjeCitiraj:
maria71 prvotno napisa
morat ću detaljnije proučiti zakon o radu
hvala cure, ipak molim još nekoga tko mi onako sa pravne strane reći 100% da je to tak i na šta da se pozovem kad zagusti
svima :heart:
privatna škola no comment
nadam se da ćeš sve riješiti u svoju korist
drž se :heart:
thanx :love:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Imala sam jednom slično pitanje i zvala sam inspekciju rada (jer mi nitko drugi telefonom nije znao sigurno odgovoriti, a bilo mi je prehitno za mejlanje), i oni su mi rekli: ako su ta putovanja u opisu radnog mjesta radnika, odnosno mora na njih ići (obavezna edukacija - seminari, npr.), onda radnik nema poštedu od njih jer se to ne smatra ni prekovremenim radom ni preraspodjelom radnog vremena prema odredbama Zakona o radu.
na žalost jesu u opisu radnog mjesta... :(Citiraj:
Minnie prvotno napisa
nekada mi to nije smetalo, rado sam išla, ali sada sama pomisao da me neće biti uz tako malo dijete tako dugo...
hvala još jednom svima
a da se naglo razboliš i odeš na bolovanje? 8)
:mrgreen:Citiraj:
ninni prvotno napisa
nije da ne razmišljam i u tom pravcu, i još u nekim
baš sam mislila potaknuti drage korisnice foruma da istresu svoje ideje, no možda neke ne bi bile u skladu sa pravilima podforuma koja zasigurno postoje pa se suzdržavam...jedva!
Postoje pravila foruma, nemojte s preporukama za bolovanje i sl.
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=19864
ninni, zbog cool smajlija post shvaćam kao zafrkanciju, ali pliz nemojte savjetovati takve stvari. :)Citiraj:
Strogo je zabranjeno postavljanje pitanja i davanje savjeta kojim se izbjegavaju i/ili izigravaju pravni propisi. U takvim postovima će se editirati sporan sadržaj, odnosno izbrisati će se cijeli post ako je cijeli njegov sadržaj sporan