Moje sunce spava s glavicom na malom jastučiću i malo me je strah dali može to uzrokovati iskrivljenje kičmice ili..
Nije zadovoljna kad ju stavim bez, jedino u kolicima spava ravno, odnosno bez jastučića
Printable View
Moje sunce spava s glavicom na malom jastučiću i malo me je strah dali može to uzrokovati iskrivljenje kičmice ili..
Nije zadovoljna kad ju stavim bez, jedino u kolicima spava ravno, odnosno bez jastučića
Uf. Meni su rekli ovako, da ako bebe spavaju na povišenom mora im biti cijelo tijelo na npr.jastuku, s time da povisiš gornji dio još jednom jastukom pa sve to skupa bude malo kao povišeno(koje objašnjenje :oops: ), uglavnom da glavice nikako nesmiju imati jastuke, a da ostatak tijela leži na ravnom, pogledaj kak bebi stoji vrat.
Druga stvar zbog koje su mi pričali da se djecu ne stavlja na povišeno je taj, da ako beba u snu bljucne lakše to što je u ustima izađe van ako beba leži na ravnome bez jastuka. Neznam, moji su spavali bez jastuka.
A sad jesu li negodovali radi toga što nemaju jastuk, nebih znala, kad bi plakali iz bilo kojeg razloga ja bi ih nosila dok mi ruke nebi visile do poda.
nije samo glavica na jastučiću, krivo sam se izrazila :oops:
pola leđa i glavica su na jastuku a guza je na krevetu.
Tako da joj glavica sasvim ravno stoji