Upravo cula vijest na HTV2.
Vijesti na drugom.
Jos stignete ustekat jer su prvo nogometasi.
Bas me zanima kaj je bilo.
Printable View
Upravo cula vijest na HTV2.
Vijesti na drugom.
Jos stignete ustekat jer su prvo nogometasi.
Bas me zanima kaj je bilo.
Citiraj:
"Čujte... kak' je bilo? Žena se jutros digla i išla po kruh. Kaže ona meni: 'Nešto me tu tiska, ne znam kaj je, trebam li stolicu imati... Odi sa mnom u kupatilo.' I ona je došla u kupaonu, htjela je na školjku sjesti... Čim je ona malo čučnula, dijete je ispalo u školjku! Ja sam ga izvadio iz školjke, za noge", priča sretni i spretni tata.
dakle ovak:
porodio ju je otac, na WC-u
reagirao poput prave babice
sve se dogodilo u 15 minuta
cucnula je i dijete je ispalo u WC
on je prerezao pupcanu vrpcu negdje na pol
mama i beba su izvrsno
:D :D :D
ivana :shock: :shock:
kad si stigla sve to zapisat???
a ja zijevam po najnovijim vijestima po indexu icudim se kak nema :lol:
ja cu ga skopirat, evo:
Citiraj:
Karlovčanka rodila na WC-u
Objavljeno prije 7 sati
ZDENKA KRSTANIĆ jutros je na wc-u obiteljske kuće uz pomoć supruga Stjepana rodila živu i zdravu djevojčicu, tešku 3,3 kg i dugu 48 centimetara. Sigurno je da će se zvati Marija i da će je cijeli život pratiti priča da je rođena na WC-u, da joj je prvi kontakt sa svijetom bila zahodska školjka.
Zdenka Kristanić iz Knez Gorice pokraj Karlovca, po pričanju njenog supruga Stjepana trudove i nije osjećala, tek ju je, kako je rekla, nešto probadalo. Nakon toga je krenula na WC i rodila živu i zdravu djevojčicu.
"Čujte... kak´ je bilo? Žena se jutros digla i išla po kruh. Kaže ona meni: "Nešto me tu tiska, ne znam kaj je, trebam li stolicu imati... Odi sa mnom u kupatilo." I ona je došla u kupaonu, htjela je na školjku sjesti... Čim je ona malo čučnula, dijete je ispalo u školjku! Ja sam ga izvadio iz školjke, za noge" ispričao je sretni i spretni tata Stjepan za Radio Mrežnicu.
Nakon što je uspješno odglumio babicu, prema naputcima koje je dobio u Hitnoj pomoći, Stjepan je oprao kćerku, pomogao ženi, utoplio ih obje i pričekao dolazak liječnika i vozila Hitne pomoći koji su majku i dijete odvezli u karlovačku bolnicu.
"Prerezao sam pupčanu vrpcu, svezao je maloj i njoj, jer sam znao da se to mora svezati da ne iskrvari, oprao sam dijete pod pipom, u kadi, i dao ženi u ruke, ona je držala dijete dok sam ja nazvao Hitnu. Evo, to se tako dogodilo" - prisjetio se Stjepan.
Mala Marija drugo je dijete u obitelji Kristanić, već imaju 22 mjeseca starog sina Matiju. On je, kako je ispričao Stjepan, seku držao za nogicu dok ju je prao pod pipom: "Držao ju je za nogicu, ja sam govorio: Nemoj, Matija, vući, seka ti je to".
Marija je trebala na svijet doći 18-og, što znači, uranila je tri dana. Tata Stjepan ju je već vidio u bolnici, a kako je supruga Zdenka prilično iscrpljena, a i na pregledima je, nju će posjetiti popodne.
btw. Janoccka stalno se moram dobro koncetrirat da te zbog avatra ne zamjenim s BussyBee koja pak mjesto pcele ima zeca :lol:
ne mogu se eteti dojmu; već par kućnih porod čitam u stilu bilo je tako lagano da nisam skužila da je porod.
ne sjećam se da li sam pročitala koji bolnički porod u stilu "nisam ga niti osjetila, da mi dr. nije rekao da sam rodila, ne bi ni znala". :lol: Sve su neki trudovi ovakvi onakvi, pregovori raznih vrsta, brijanja, kakanja, drž ne daj, i na kraju beba.
Ovo mi je najbolje!Citiraj:
Nemoj, Matija, vući, seka ti je to".
Ma super, blago njima!
TinnaZ, ima i u bolnici takvih slucajeva.
Dok su mene primali u porodiliste, jedna je dosla i maltene rodila tu meni ispred ociju.
Imala je vec nagon za tiskanje, i rodila je za 2 minuta, u liftu!
Posle je samnom u sobi bila zena koja je rodila na pregledu u porodilistu.
ma odma s njima u zatvor :P...
da, istina .. e a najbolja mi je ona od one dr. s hitne - nemojte tiskati ne smijete se poroditi doma :lol: :!: (na pričama s poroda je ).
odma se sjetim dotura luiđija iz Malog mista kad ga na balotama prekine neki mladac i kaže da dođe doma, da mu žena rađa, a dotur kaže da neka malo stisne da mora završit partiju :mrgreen: .
MJ:lol:
ocemo ih prijavit odma ili sad?Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
još ako kažu da je nisu niti šivali kasnije ubit ću se :mrgreen:
je...rekao je: a ča ga nisi moga 10 minut kasnije pravit:)Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
S obzirom da je beba pala u wc školjku :/ sva sreća da je beba dobro. :heart:
E da je meni takav porod! Samo ne u Wc-u.
E TO ja zovem neasistiranim porodom kod kuće :D
Uzgred, WC doma mi se čini kao mjesto na kojem ćeš nešto teže pokupiti neku gadnu zarazu nego u bilo kojoj bolnici.
i ja bi takav, al više mi se sviđa onaj skoro pa porod pred tv-om doma u fotelji ...
Ne znam samo zašto se onda ne umivamo u wc školjci? :PCitiraj:
Davor prvotno napisa
blago njima. pa zena se zapravo porodila na "stolceku", a ja zbog toga moram ici sve do rijeke i jos platiti 400 kn da bi mm prerezao pupcanu vrpcu...
inace ovo:
ah, novinari, kao da se iz cijele te price nije moglo naglasiti nesto drugo :roll:Citiraj:
da joj je prvi kontakt sa svijetom bila zahodska školjka
i bas me zanima od cega je iscrpljena...vjerovatno su je rasceretili pregledima u bolnici :mrgreen:Citiraj:
...a kako je supruga Zdenka prilično iscrpljena...
Ja se svaki put umijem kad pijem onu izvorsku vodu. Ti ne?Citiraj:
Irena001 prvotno napisa
Hvala bogu, u vlasništvu sam lavaboa :lol:Citiraj:
Davor prvotno napisa
Ja više volim kad voda malo odstoji, ona iz pipe je jaaaako klorirana :lol:
:lol:Citiraj:
kli_kli prvotno napisa
Joj i meni je ovo najbolje.Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Suze su mi išle od smijeha. :lol: :lol: