prblemi sa dojenjem - plače na prsima
ne znam baš hoću li dobro uspjeti opisati ponašanje svoje cure, ali sad me već stvarno zabrinjava i ljulja samopouzdanje, pa molim za pomoć. počelo je prije nekoliko dana: stavim je na prsa (ima 3 i pol mjeseca i hrani se isključivo dojenjem), papa minutu, pa makne glavu, zakmeči, pa opet ustima traži prsa, pa povuče jedan cug, pa opet makne glavu, pa opet zakmeči, pa opet traži prsa i tako to traje 10-ak minuta dok se konačno ne smiri i pocugi što ima...ovo je posebno izraženo noću, ili je noću veća tišina pa taj "kme" puno jače zvuči...
pokušala sam mijenjati dojku, ali ništa, svejedno koju joj ponudim...mislila sam da sam nešto pojela, ali mislim da nije ni to (jučer sam se cijeli dan hranila juhicom i lešim - pa opet isto!) inače, kad prođe ta torutra, ponaša se normalno, ne djeluje mi gladna ili nešto, i nema grčiće...
jedino što meni pada na pamet je da su joj počeli rasti zubići pa joj možda to smeta...
:roll:
nemam drugu ideju... :?
već su mi okolo počeli vikati: "Pa dovoljno si je dojila, probaj sa bočicom!!# :evil:
a ja ne bi... :cry: