Povratak na posao - dojenje!
Vraćam se na posao kad Filip navrši 6mj i neznam kako s hrnjenjem.
Još uvijek siše svakih 1 do 1.5h a i noću barem 4 -5 puta i nenam kad da se izdajam? Ima li uopće smisla izdajati se kad i sad jedva pokrivam njegove dnevne potrebe? Koliko dugo mlijeko smije biti zamrznuto?
Da li da uvedem dohranu ranije ili da bude samo na prsima do odlaska na posao?
S Paulom nije bilo tih problema jer je imala ritam 2-3h između obroka a noću je sisala max 2-3 puta (jedino nije silazila s cike kad bi se vratila kući :oops: )
Re: Povratak na posao - dojenje!
Citiraj:
Paula prvotno napisa
Vraćam se na posao kad Filip navrši 6mj i neznam kako s hrnjenjem.
Još uvijek siše svakih 1 do 1.5h a i noću barem 4 -5 puta i nenam kad da se izdajam? Ima li uopće smisla izdajati se kad i sad jedva pokrivam njegove dnevne potrebe? Koliko dugo mlijeko smije biti zamrznuto?
Da li da uvedem dohranu ranije ili da bude samo na prsima do odlaska na posao?
S Paulom nije bilo tih problema jer je imala ritam 2-3h između obroka a noću je sisala max 2-3 puta (jedino nije silazila s cike kad bi se vratila kući :oops: )
da probam od početka:
- probaj se izdajati nakon svakog podoja da navučeš mlijeka. ja sam počela radit zalihu kad je F imao 5 mj... svaki put po malo, imala sam zamrznuto od 10 ml, pa na više...
- mlijeko ti može stajati do 24h u frižideru, do 3 mj zamrznuto...
- dohranu sam uvela 10ak dana prije 6 mj, ali sam imala mjesec dana godišnjeg, tako da sam počela radit ustvari kad je F imao 7 mj i 10 dana. do onda je jeo već 2 obroka dohrane...
- i dalje cica po noći x puta, čini mi se, sve češće :)
ima starih topika...
sretno
:* Filipu