Molim cure koje su "na ti" sa fotki.com da mi objasne kako i gdje se logirati i kako se njime služiti.
Da li je članstvo free? i ima li neki vremenski limit?
Bilo koja informacija je dobrodošla.
Unaprijed hvala svima.
Printable View
Molim cure koje su "na ti" sa fotki.com da mi objasne kako i gdje se logirati i kako se njime služiti.
Da li je članstvo free? i ima li neki vremenski limit?
Bilo koja informacija je dobrodošla.
Unaprijed hvala svima.
Clanstvo je free. Prvih mjesec dana je bez reklama i neogranicen prostor. Nakon mj dana se u principu nista ne mijenja, samo sto ti smanje prostor na serveru, ali ako stavljas "resizane" fotke to te uopce ne treba brinuti i ubace i pokoju reklamu. . .
Logiras ne na www.fotki.com klikom na tipku "Join Fotki", jednostavno je. . . . za sve ostalo. . .pitaj kad zapnes :)
Mogu ja, mogu ja??
Ja kad moram uploadati foto. preko jave uvijek kaže grešku i nisam uspijela staviti sliku u stvoreni album. :(
A sta ti kaze? Probaj preko neceg drugog ponudjenog. . .
... ili ako imaš windows XP označiš sve željene fotke i lijevo imaš opciju publish this file on web, a dalje te vodi "čarobnjak".
Mail se mora upisati, jelte?
Nadam se da taj podatak nije javan i vidljiv. Ha?
Molim pomoc,
uspjela sam se logirati i stvoriti jedan prazan folder u koji neznam staviti slikice :/
Instalirala sam Javu i kad odem na onu opciju add fotos javi mi neku gresku.
kakvu gresku? Sta kaze?
slike uploadam jednu po jednu i sve 5
ali sinoć mi nije htio prihvatiti 2 slike
sve napravi normalno, nigdje ne javi grešku ili da nije uspjelo, ali baš određene 2 nije primio u album
onda pomislim da sam popunila kapacitete pa izbrišem neke, probam opet i opet neće
one izbrisane vratila u album bez problema
zašto :?
i još nešto, ali nevezano za fotki
kad resizam slike i spremam ih sa "save as" isto mi nije htjelo spremiti 10-ak resizanih slika, ma koliko puta pokušavala
to mi se znalo i prije dogoditi, al uspjelo bi iz 2. ili 3. pokušaja, sinoć nikako da spremim te umanjene slike
Pa nije ni čudo da ti treba sto godina da napraviš novi album :mrgreen:Citiraj:
aries24 prvotno napisa
Probaj sa Picajetom (imaš link za download na Fotkiju)
Nije nešt naročito, običan program za uređivanje fotografije, ali ima uploader za Fotki i super brzo i jednostavno možeš prebaciti hrpu slički bez risajzanja 8)
POMOĆ?!!!
registrirala se i kada potvrdim podatke napiše mi grešku i izlogira me sa stranice???
uh uspjela naptaviti album . ali kada stavim Http u potpis kad otvorim javlja grešku....zaštO?
Pokusavam se registrirat ali neznam sta da upisem pod validation code :oops:
Vidiš tamo ona neka čudna iskrivljena slova i brojeve, negdje iznad ili pokraj kućice u koju ih trebaš upisati. To prepišeš i to je to.Citiraj:
djuli prvotno napisa
Zaštita od automatske registracije robotima :mrgreen: .
O glupa li sam ja još gledam ta slova i mislim se da štato tu radi :lol:
Hvala uspjela sam ipak!
Vidim da si trudna tak da ništa čudno 8) .
Pomoć!!!!!!!!
Kreirala sam album ali je pod passwordom. Kako isključiti tu opciju?