Re: Ne dirajte Moje Pelene
Citiraj:
mama_jos_malo prvotno napisa
Oprala sam 20 :D naših Popolinica i uloščića i stavila sušiti na stalak. Došla nam je posjeta i počeli su dirati pelene i ja sam ih mirno zamolila da operu ruke ako žele pipati naše pelene. Da su tutice, hlačice i bilo što drugo u pitanju nemam ništa protiv, ali ne volim da se "prljavim" (auto, cigarete) rukama diraju naše platnene pelene. Nisu baš bili zadovoljni? Kao ja sam previše pažljiva?
Jesam li frikovita? Ne mislim da za bebe treba biti sterilno?,naprotiv, ali...Ne dirajte Moje pelene
Ne, uopće nisi frkovita. Postupila si logično.
Razumijem njihovu znatiželju, pogotovo ako prvi put vide platnene nove generacije, ali ipak su to stvari za higjenske potrebe bebe. Ni druge stvari koje pereš i pripremaš za bebu nitko ne bi trebao dirati prljavim rukama, a prljave su svake koje neposredno prije kontakta s bebinim stvarima nisu temeljito u sapunu oprane.
Samo ti ne daj dirati :*
Citiraj:
Jesam li frikovita? Ne mislim da za bebe treba biti sterilno?,naprotiv, ali...Ne dirajte Moje pelene
nisi. ja bi ih zamolila da operu ruke i ako nisu imali namjeru dirati nista :lol:
Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Citiraj:
nisi. ja bi ih zamolila da operu ruke i ako nisu imali namjeru dirati nista :lol:
:lol:
Citiraj:
Oprala sam 20 :D naših Popolinica i uloščića i stavila sušiti na stalak.
Draga, što bi tek bilo daimaš na stalnku 20 pelena različitih boja i oblika :lol: