Protokol s kontracepcijom
Evo, otvorila novi topić da ne pišem i šetam stalno po tuđima.
Ukratko, stimulirani 2 IVF, hiperstimulacija, neuspjeh.
Zvala sam svog doktora i rekla da sam prokrvarila 7 dan nakon transfera, što dalje ? Krivi su hormoni, kojih je toliko u mom tijelu da se ono prirodno čisti i nažalost tako su otišle i moje mrvice. Sljedeći postupak krećem u 1 mjesecu ali s protokolom koji uključuje kontracepcijske tablete Yasmin. O takvom protokolu neznam ništa, ajde rodice vi već sa iskustvom odgovorite; zašto kontracepcija ? koliko se ona uzima ? Razjasnite mi malo ovo.
Krvarenje uz kontracepciju
I ja sam trenutno na kontracepciji u pripremi za IVF, Logest-po preporuci dr. kao malo hormona, a da nije baš trenutno ''super-popularni'' Yasmin.
Muči me što mi je danas već 10 dan kontracepcije, a ja još uvijek imam lagano krvarenje (nije crvena krv, nego više na smeđe).
Zabrinuta sam, do kada je normalno da to potraje i ako se to nastavi da li bih možda trebala prekinuti s kontracepcijom? Ili da slobodno nastavim piti do kraja bez obzira na to krvarenje? Da li bi pomoglo da promjenim promijenim kontracepciju nakon 1. kutije ili ne?
Da li ste imale ovakva iskustva? Pisala sam ja i dr.R., ali me zanimaju i vaše iskustva. Samo da mi se sad opet nešto ne poremeti pa da moram pomaknuti IVF :/