Kako da stavim fotku u poruku? Imam fotke s mora na kompu. Što moram napraviti s njima (dimenzije, veličina)? I kada ih sredim kako prebaciti u poruku? :oops:
Printable View
Kako da stavim fotku u poruku? Imam fotke s mora na kompu. Što moram napraviti s njima (dimenzije, veličina)? I kada ih sredim kako prebaciti u poruku? :oops:
Prvo smanjis fotke na neku normalnu velicinu.
Postoje razni programi za to, a ako imas windowsXP, onda mozes samo desnom tipkom misa kliknuti na sliku i odabrati SEND TO MAIL RECEPIENT. Onda ce te onda program pitati "Make all my pictures smaller", odaberes to i on ti ih odmah stavi u e-mail poruku. I onda.. te attachmente is poruke snimis negdje na svoj komp.
E sad... da bi stavila sliku u poruku tu na forumu trebas je imati negdje na nekoj web stranici, kao npr. bababies. Stavis fotku na tu web stranicu, i onda ovdje ispises web adresu te fotke (kad otvoris fotku gore ti pise njen URL - to kopiras), i kliknes kucicu img da ti bude ovako: [img]adresa fotke[/img]
I to ti je to... E sad dal ces to napraviti, il si izgubila volju za zivotom :wink: :lol: :lol:
Ak nemas web stranicu gdje bi stavila fotke, neke cure tu na forumu imaju, pa ih mozes zamoliti da ti stave na svoju stranicu.
Nadam se da sam ti pomogla i da te nisam previse zbunila :?
Ja bih si rado otvorila svoju web stranicu, ali kako? Koja je adresa bababiesa, i što napraviti kada ju otvorim? :oops:
Fotke sam u photoshopu sredila (valjda dobro) i spremne su za prebacivanje na web stranicu 8)
www.babababies.com
Prvo registriraj svoj korisnički račun i onda slijedi vrlo jednostavno upute (nadam se da barataš engleskim jezikom?). Kad si gotova s dizanjem fotki, url adresu fotke saznaš tako da na nju klikneš desnim dugmetom miša, pa u properties (ili svojstva), i tamo ti piše URL. To kopiraš, i u post staviš uz pomoć ovih img kodova.
Hvala :D
Ovo gore sam ja :oops:
http://images7.fotki.com/v114/free/5...jpg?1097145481
Jel moguće da sam uspjela?[/img] : :lol: :D
HVALA SVIMA NA OBJAŠNJENIMA I POMOĆI!!!
A sad..nastavljamo s repeticijama.. Kako ću sada staviti u postu sa strane slikicu ispod potpisa?
hehehe
nema slike. sori, ali ovaj tvoj post je tako slatko smješan
Maja
U potpis mozes staviti informacije o svom djetetu i onaj kalendar koliko je dijete staro / koliko si trudna.
Druge slicice te molim da ne stavljas.
Hvala :)
:lol: Sama sam sebi zavarila od smija...Ubit ću se..Mamita, Anchie, ja sam ustvari htjela staviti Lucinu (naravno malenu a ne ovako veliku) sliku sa strane gdje su podaci o autoru posta, baš kao što i vi imate..još se smijem, ali dođe mi i da odustanem, a da ne govorim o :oops: neugodi.. ;) Učinite nešto please
Opisala sam ti sve u pp.
Odeš u svoj profil (gore na vrhu svake stranice kad si na forumu imaš: FAQ::Pretražnik...) i dolje na dnu ti je "avatar control panel". Slika ti može biti i na compu, pazi na veličinu.
ja sam uvijek tako spora :)