Zna li tko u vezi ovih akcija u baby centru u Brežicama, jesu sve koje su na internetu jednodnevne akcije i jel se to može kupiti samo preko neta ili i u dučanu? Ako se kupuje preko neta jel mora biti adresa u Sloveniji?
Printable View
Zna li tko u vezi ovih akcija u baby centru u Brežicama, jesu sve koje su na internetu jednodnevne akcije i jel se to može kupiti samo preko neta ili i u dučanu? Ako se kupuje preko neta jel mora biti adresa u Sloveniji?
pošalji im mail, brzo će ti odgovoriti sve što te zanima.
Koji je broj telefona od baby centra Brežice gdje se mogu dobiti informacije?
kaže striček google ;)
http://portal.baby-center.si/PortalS...ex=1&tabid=663
evo popisa trgovinaCitiraj:
paws prvotno napisa
http://portal.baby-center.si/PortalS...ex=1&tabid=663
:P e jesi brzaaaaaaaaaaaa!!!
Jednodnevne akcije su samo za kupovinu preko interneta, to je ono sto vele. . "na spletu" :) . I ne vrijedi za HR.
Ali koliko sam skužila imaju akcije kraj kojih je simbol "bombe" i to su valjda jednodnevne i imaju druge kraj kojih je "crvena mašnica", e kakve su te?
vidis vidis. . . to je novo, a to su artikli koji su na akciji u trgovini. Ovo je broj u Brezicama pa provjeri, da ti ne bi rekla nesto krivo.
++ 386 7 499 06 20
Maloprije zvala i veli teta da je to samo internet kupovina i vrijedi samo za slovence, šmrc, šmrc, a već sam si zapikirala ovlaživač zraka snižen na 8€.
Imas i akcije koje traju po dva tjedna i vise i vrijede u svim njihovim trgovinama uz iskaznicu kluba (dobijes pristupnicu, besplatno u trgovini) , na netu pogledaj proizvode na akciji pod ABC novičke (Klub BC) a iste takve letke onda dobivas i na kucnu adresu
i ne moras biti Slovenac da bi imao tu iskaznicu
ak je nešto dnevna akcija na spletu i jako si to želiš, nazoveš ih taj dan i nagovoriš ih da platiš taj dan a oni ti, pošto ne šalju u hrvatsku, pošalju u trgovinu u brežicama gdje ti to podigneš (i još dobiješ povrat poreza). nama upalilo
Fora!
Pošto razmišljam možda do Brežica zbog jedne stvari koju tu nikako ne mogu nabaviti, a još nam predstoji i veliki šoping (kolica, krevet itd.), pa razmišljam, ako tamo ispada povoljnije, kad ćemo već ići da obavimo to tamo, može li mi netko od vas iskusnih reći kakve su procedure ako to furaš prek granice.
Što se plaća - carina (koliko %?), pdv?
I koliki je povrat poreza koji se dobije od njih?
Thanx :love:
Ako imas malo srece ne placas nista carine i pdv-a :mrgreen: , ako ne, ovisi koliku vrijednost nosis. Uglavnom, gleda se koliko vas je u autu jer se po osobi smije nositi 300kn. Gledaju cijenu kad se oduzme ddv, a ddv je 20%. . . ili ako oduzimas od cijene sa ddv-om, oduzmes 16,67% (preracunata stopa :mrgreen: )
Mi smo uvijek naglsili da imamo opremu za bebu, a platili smo samo jednom i to kada smo imali vopremu za cca 3000kn, a i onda su nam lupili samo na 1000kn i platili smo oko 450kn, carine, poreza, takse. . .
Pina je sve rekla, a ja mogu samo potvrditi da kad je dječja oprema u pitanju, rijetko koji carinik će vam naplatiti carinu i PDV na granici.
Isprobano više puta :mrgreen:
he, he, ja sam već nekoliko puta napisala - mi smo jednom platili carinu kada smo kupovali prematalicu, moj trbuh je bio do zuba, a carinila nas je carinica.
joj mi smo svasta tamo kupili i nikad nas nisu carinili, kad nas pitaju mi kazemo da smo kupili nesto za bebu
cak smo vozili i smontiranu auto sjedalicu na zadnjem sicu :mrgreen:
na opremu imas 5% popusta za gotovinu i dobijes 20% mervera nazad, a i cijene su im poprilicno nize od nasih za recimo kolica i AS
Treba paziti... kod nekih akcija je fora da ne platiš manje nego dobiješ bon u vrijednosti popusta koji moraš iskoristiti kod njih...
ja sam platila carinu doslovno na gaće... i isto me žena carinila :evil:
Daj malo pojasni, koga/gdje nazoves? :?Citiraj:
Zeko1 prvotno napisa
Kako/kome platiš? :?
Jel za te dnevne akcije dobiješ onih 5% popusta za gotovinu? :?
e sad, nemam niti jedan konkretan odgovor. na njihovim stranicama imaš njihove brojeve telefona, pa se u bilo kojem dućanu može pitati broj telefona internet prodaje. i onda se nazove taj broj, dalje je stvar dogovora. plaća se karticom preko interneta, ne znam postoji li druga mogućnost, tak da niš od popusta za gotovinu
A koliko je točno povrat poreza za kupnju u Brežicama(Sloveniji), jel 20% ili nešto manje? :)
:D Sutra ću pokušati poučena tvojim iskustvom zvati e-trgovinu i probat ih nagovorit da kupim nešto na akciji, uf baš bi bila happy kad bi mi upalilo kao i tebi!!! :heart:Citiraj:
Zeko1 prvotno napisa
slovenski DDV je 20%
Citiraj:
Zeko1 prvotno napisa
Jesi platila karticom i jel bilo sve ok?
hej curke, par pitanja oko shopinga u brežicama, da li normalno primaju kreditne kartice ili samo gotovinu?
di dobiješ povrat poreza, kad se vratiš nazad kod njih ili ? da li račune za povrat poreza trebaš negdje potvrditi?
primaju kartice, al na neke stvari imaju popust na gotovinu, pa ti se to isplatiCitiraj:
di_zg prvotno napisa
za povrat moras opet kod njih
racune potvrdis na slovenskoj carini, al ti oni u ducanu moraju ispuniti taj formular za povrat poreza i onda to i racun predas na granici
Primaju i kreditne i debitne kartice, e za merver njihov ne znam jer nisam kupila u tolikoj cifri ( ako je onaj univerzalni plavi onda podizes bilo gdje a ako nije odna podizes kod njih) a potvrdjujes ga na slovenskoj granici.Citiraj:
di_zg prvotno napisa
BTW: njihova internet akcija vrijedi i za kupovinu u ducanu ali naravno samo taj dan. Registrirajte se na njihovoj stranici i zatrazite clansku iskaznicu za popuste ( salju ju postom u hr)
curke hvala na informacijama.
kako je najlakše naći dućan u brežicama?
Kada udjes u brezice ( prelazak preko mosta tj. preko rijeke) vozi se samo ravno, imas 2 kruzna toka ( ak se dobro sjecam) i na svakom picis ravno ( cca 2 km) i dodjes do 3 i to ti je ispred tebe ( desno od tebe ce se nalazit benzinska stanica) ........ stvarno se ne moze fulat vjeruj jer su brezice malo vece selo.Citiraj:
di_zg prvotno napisa
BTW: mala inf. kinderbetice imate povoljnije u firmi M plus 200 koja se nalazi nekoliko metara dalje (odmah kod crkve) :mrgreen:
hvala puno
mm i ja namjeravamo skočiti do tamo u petak, javim se svakako sa izvještajem...
Tipično za carinice!!! :evil: Kad vidim babu na granici, najrađe bih se okrenula i prenoćila u grmu dok joj ne prođe smjena.Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
Da li se povrat poreza dobije samo na baby opremu ili i na sve ostalo (odjeća, igračke...)?
na sve :)Citiraj:
bundevica prvotno napisa
Koliko mora biti iznos računa za povrat?Citiraj:
puntica prvotno napisa
I koliki je povrat na taj najmanji iznos?
Hvala
min 50 euraCitiraj:
paws prvotno napisa
povrat na to je 10ak eura, 20 posto
Da li imaju samo proizvode što su na netu ili je u trgovini još veća ponuda?
Glede carine i pdv-a, kupili smo kompletnu dječju sobu u trudnoći (prematalica, kinderbet i ormar) i nisu nam naplatili ništa, jer je za bebu :love:
to mi je drago cuti! Bas me zanima dal ce nas cariniti!
Jeste rekli da ste to kupili kada su pitali jel imate sto za cariniti ili ste rekli da nemate nista pa se nadali da nece reci da otvorite gepek? :mrgreen: