Danas sam otkrila da moja petogodišnja djevojčica ima kurije oko na tabanu. Šta mi je činiti, kuda da ju vodim? Rade li pedikeri uopće s tako malom djecom?
Printable View
Danas sam otkrila da moja petogodišnja djevojčica ima kurije oko na tabanu. Šta mi je činiti, kuda da ju vodim? Rade li pedikeri uopće s tako malom djecom?
Vjerojatnije je da ima bradavicu (naročito ako ste posjećivali bazene ljetos), idite dermatologu.
Ako ipak trebaš pedikera, ima neki topic o uraslim noktima mislim da je na zdravlju odraslih, pa se spominje neki pedikerski salon koji radi i s djecom, na Trešnjevci (Zg).
Nije bradavica, baš je kurije oko. Probat ću naći taj topic koji spominješ, hvala.
...mogu se pridružiti?Moj Karlo ima jedan jedini madež na čitavom tijelu-i to na tabanu.Ima li neka od vas iskustva dali mu to kasnije može predstavljati problem?Nije ispupčen,onako običan....u razini negdje ispod palca....
:/
mamanatali, vodi ju dermatologu pa neka on vidi što je i da upute.
Ja imam traumu iz djetinjstva kada me baka odvela svojoj pedikerki a imala sam bradavicu na tabanu. Šta da ti velim, u svojim tridesetima sam hodala nekoliko godina s kurjim očima jer od straha nisam htjela pedikeru. Srećom, ipak sam otišla i barem malo izbrisala to negativno iskustvo iz djetinjstva.
I ja sam imala takav madež na tabanu kod palca, i kad sam vadila druge madeže s tijela (rascvali su se) dr. je rekao da su ovi samo estetski problem, a da ovaj na tabanu baš MORA van.