Jučer sam je napipala, malo me boljelo kad sam spavala na toj strani, ima li netko ideje? Tvrda je i osrednje bolna na dodir, veličine graška (samo što niej toliko ispupčena).
Printable View
Jučer sam je napipala, malo me boljelo kad sam spavala na toj strani, ima li netko ideje? Tvrda je i osrednje bolna na dodir, veličine graška (samo što niej toliko ispupčena).
vjerojatno limfni čvor - boli li te grlo, zub ili si nedavno bila bolesna?
mozda limfni cvor, ivar ih ima na tom mjestu od rodjenja.
Potpisujem. I meni se to znalo pojavljivati, a da nisam mogla dovesti u vezu s nečim (zub, prehlada..) i prošlo bi, samo od sebe..Citiraj:
ms.ivy prvotno napisa
Limfni čvor. Upala u tijeku....eh...znajući Lunu, sad smo pokrenule lavinu...... :mrgreen:
Luna, i meni je neka 2-3 dana bio nateknuti limfni čvor, a ja kao zdrava....i onda je splasnuo...i ostala sam i dalje kao zdrava... :roll:
Hvala. Ne moram, dakle, tražiti ukopno mjesto. :D
ha čuj, ne znamo još kakva je upala u pitanju... :lol:
Jel bi ti prst otpao da nisi to napisala? :P
Luna, ako se dobro isprepipas cijelu, tko zna sto jos imas, a da nisi ni znala! :lol:
:heart: :love:
sjecate se one moje frke oko kvrzice na grudima :mrgreen:
mamografija je pokazala da je rijec o uvecanom linfnom cvoru. Imam i na drugoj dojci jos vecu, ali je nikako ne mogu napipat (znate ove moje velike grudi 8) )
Doktor misli da su se linfni cvorovi uvecali kada sam imala problema sa dojenjem. Da li od ispumpavanja, ili mastitisa, sam Bog zna... Uglavnom od neke upali i sto je najvaznije nije opasno.
eto, ja vise necu o svojim dijagnozama :lol:
a možda je samo čir koji polako sazrijeva???
Čir na tom mjestu boli za poludit.
MM je prije par godina imao veliku kvrzicu i morao ju je kirurski ukloniti. Isto neki limfni cvor koji se upalio.
jel imaš probušene uši? meni se često rupice zatvore i ako prčkam :roll: , eto kvrgice.
hm, da... zanimljivo :lol:Citiraj:
Anita-AZ prvotno napisa
I meni se prije dva dana pojavila kvrgica ali na potiljku. Mislim da nije ništa strašno i proći će samo od sebe. Također ne mogu s ničim povezati zašto se pojavila... uglavnom, proći će.
Moja je prošla nakon 3 dana. :D