dakle, imam sling i jako sam nezadovoljna (i tužna :( ) pa me zanima jel mogu isti prekrojiti u kratku maramu ili pouch i što bi bilo bolje?
hvala!
Printable View
dakle, imam sling i jako sam nezadovoljna (i tužna :( ) pa me zanima jel mogu isti prekrojiti u kratku maramu ili pouch i što bi bilo bolje?
hvala!
A zašto si nezadovoljna, u čemu je problem?
prodaj sling, kupi maramu.
imam maramu :mrgreen: , a budući da sam ja nezadovoljna, ne bih ga mogla prodati nekome. malo me muči superego u životu :/
nezadovoljna sam jer je materijal predebeo i glonđast i ne mogu ga zategnut kako treba, Sven mi "curi", ne možemo se namjestit, klizi među ringovima i tako to.
postoji mogućnost da sam ja idiot za sling, ali maramu sam svladala za tri minute i nakon ovog slinga mi je došla kao odmor za dušu i tijelo.
isto tako, mogu ga zamijeniti za neki drugi, ali mi je to strašan tramak + plaćanje duple poštarine pa mi glupo dat 80 kn u zrak. rađe si platnene kupim :mrgreen:
Offtopic...ja bih kalendar i majice :mrgreen:Citiraj:
Sun prvotno napisa
dođi 16.12. na štand u robnu kuću RI, bit će majica i kalendara, a mi ti možda udomimo sling :mrgreen:
Možeš prekrojiti sling u pouch. Nema ringova koji klize i fiksne je duljine, a i ima zaobljeni dio u kojem dijete sjedi, pa malo teže klizi prema dolje.
http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/pouch.html