Vodim trudnoću kod privatnog ginekologa i uredno skupljam račune (R1 naravno) - ukupno će biti oko 3200 kn troškova do 31. 12. 2006.
Zanima me koliki povrat poreza mogu očekivati na ovaj iznos, čini mi se cca 29 posto ili?
Hvala!
Printable View
Vodim trudnoću kod privatnog ginekologa i uredno skupljam račune (R1 naravno) - ukupno će biti oko 3200 kn troškova do 31. 12. 2006.
Zanima me koliki povrat poreza mogu očekivati na ovaj iznos, čini mi se cca 29 posto ili?
Hvala!
ako hoćeš pošaljem ti kalkulator u Excelu na e-mail, pa ćeš si izračunati.
TinnaZ, pošalji i meni.
javi mi se na e-mail, ne mogu ti na pp poslati kalkulator u exscelu
adriana, ima nešto što ja ne znam? ;)
Jelka, koliko ja znam nema ništa, osim ako nismo nešto napravili ovaj mjesec.
Znaš i sama koliko ima troškova u postupku IVF-a, pa onda i još neke druge stvari i došla sam do 4000 kn., a ako ne i više.
Ma ponadala sam se da se nadovezuješ na ovaj topic zbog onog "(vođenje trudnoće)". Držim ti sve fige na rukama da ovaj Božić bude poseban! :love:
Btw, ja sam u prijavi za prošlu godinu stavila račun za štopericu, ali nisu mi priznali. Pretpostavljam da sam trebala staviti nekakav dopis kojim objašnjujem zašto za to tražim povrat.
Jelka, i ja sam dosad samo predavala račune na ime, bez nekog posebnog objašnjenja. Za prošlu godinu sam dobila oko 500 kuna povrata. Sad ću napisat nekakav dopis, iskopirat povijest bolesti i tako predat.