Da li imate zelju za sexom? Ja uzivam kad se desi, sto je retko 2 putaza 4mes.Nema zelju, mrzi me, nemam pojma...
Printable View
Da li imate zelju za sexom? Ja uzivam kad se desi, sto je retko 2 putaza 4mes.Nema zelju, mrzi me, nemam pojma...
Sve ovisi o odnosu sa partnerom, o sitaciji u domu, o slobodnom vremenu i još mnogo toga.
Sexualna želja postoji u svima nama samo je treba probuditi ako je malo zaspala.
To što si ti trenutno bez nje, ne znaći i da se to neće promjeniti nakon nekog vremena. Dali ti možda sumnjaš zbog čega u tebi nema volje za sex?
Ja živim u nadi da će se sve vratiti na svoje kad dobijem mengu.
Bar je tako bilo prvi put, 8 mjeseci nakon poroda.
Nas dvoje se odlicno slazemo, obozavamo bebicu, sve je super cek i sex (kada se desi).Valjda necu cekati citevih 8 mes. da mi se povrati zelja!!!!!??? :cry: :cry: :cry:
Jel dojiš?
Moji klinci imaju 2 i pol godine. Još nemam želje. Ali nikakve.
Dojim.
Evo, znala sam :cry:Citiraj:
~lex~ prvotno napisa
:mrgreen:Citiraj:
thalia prvotno napisa
Još nekaj - moji klinci su rođeni 29. 6. 2004. 8)
Meni dijete puni uskoro godinu dana i nemam nikakve zelje za seksom.
A u ovih godinu dana smo se poseksali da mogu izbrojiti na prste jedne ruke. :lol:
A mengi niti traga...
evo 19 i pol mjeseci od poroda i još nemam želju.
još uvijek dojimo
ne pitajte kako to da sam opet trudna :mrgreen:
A što kažu muževi, dali i kod njih postoji manjak želje za sexom?
Nemojte slučajno ovo pitanje shvatiti kao smiješno, jako sam ozbiljna.
Mamasita :shock: :D :D :D
I ja dojim i to jaaaaako često, ali meni to niti malo ne ometa želju. :roll:Citiraj:
~lex~ prvotno napisa
Nismo sve iste, jedino to mogu reči...
ja pitam :trep:Citiraj:
Mamasita prvotno napisa
Ja nemamm želju (11 mjeseci od poroda, m dobila nakon 3, dojim) al moj ima i to ogromnu, pa se seksam jer nekako mi krivo to mu uskratit, a i nekako mi je drago da sam mu tako jako poželjna :mrgreen: ah taština... a možda se i zalomi kakva mala curica :mrgreen:Citiraj:
rinama prvotno napisa
i ja sam mog nagovarala 2. tjedan nakon poroda, al on zapeo za onih 6 tjedana pa sam se morala strpit :roll:
sad ja padam sa marsa, ali kakve veze ima dojenje (ako ima, da ne sazna da me ne bi odgovarao od njega :lol: )
Ne samo da uživam gotovo jednako kao i prije poroda, nego sam tako uživajući i uplovila u novu godinu... :D
Mada ljudi kažu da kako uđeš u novu to će te pratiti cijele godine..Znači li to da ću cijele ove godine biti je...a?! :lol:
Ja sam još gora. Tri dana nakon poroda, bolnica, popodnevni posjet. MD me gleda kao božanstvo, majku rodilju-dojilju, preplavljen još svježim iskustvom poroda, a ja razmišljam gdje ga odvući da se poseksamo. :oops:Citiraj:
aries24 prvotno napisa
Ipak, imao je toliko zdravog razuma da ne pristane. Prvi seks je bio 3 tjedna nakon poroda i želja mi je od poroda jača nego ikad. Dojim cijelo vrijeme.
Eto, morala sam, da nam se buduće mame ne splaše i ne odustanu od dojenja. :mrgreen:
dojenje kao ubija zelju or what?
ma Leonisa, opusti se i uživaj :mrgreen: mislim da je sve jako individualno i da je to dojenje tu navedeno kao da bi se vidjelo ima li neka poveznica, isto kao i pojava prve m nakon poroda.
Ja sam isto ovdje, samo se dob djeteta razlikuje. Cak i mengu dobijem tu i tamo.Citiraj:
~lex~ prvotno napisa
Ovako smo i mi doćekali novu, a sad dali će nam biti tako cijelu godinu to ćemo vidjeti.Citiraj:
petarpan prvotno napisa
Neznam, ovo oko dojenja i manjka sex-a nikako nije povezano, stvar je kompletna jer kad imaš malu bebu sigurno imaš manje vremena za posvetiti se mužu i sebi, tako da bi svakako izbacila ovu teoriju.
Postavila sam ovo pitanje o muževima i njihovoj želji, jer recimo kod mene je bilo ovako, u to vrijeme kad su klinci bili mali i dojili su, MM nije htio ni blizu mojim cikama, ono kao da su one bile rezervirane samo za dojenje :? , bila sam malo u čudu, ali sam poštivala njegovu odluku.
Druga stvar je bila malo :oops: jer neznam dali se to nekoj od Vas dogodilo bilo je "let down" za vrijeme sexa ili nakon orgazma, ne svaki put, ali se znalo dogoditi.
Sun i ja trazim razlog :lol: mene L. toliko ispunjava da nema mjesta za ista drugo.
uf a ja sam te totalno krivo skužila u onom prvom postu, mislila sam da pišeš da te nebi odgovarao od sexa, a sad vidim da si mislila da te nebi odgovarao od dojenja :lol: :lol: Sad mi je već jasnija tvoja zabrinutost! :lol:Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Sun, koji muskarac bi te odgovarao od sexa? :lol: :lol:
a kaj ja znam neki brižni nadobudni zabrinuti otac, koji bi htio da njegova beba bude dojena više od ičega na svijetu? :naklon: :lol:
Kod dojenja je u organizmu visoka razina hormona prolaktina.Citiraj:
leonisa prvotno napisa
Prolaktin koči ovulaciju. Zato u pravilu (iznimke postoje) žene koje isključivo doje prvih 6 mjeseci ne dobivaju menstruaciju.
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=110&Show=194
To sve skupa znači da nema normalne količine estrogena, progesterona i testosterona koji reguliraju ciklus i utječu na libido.
hm, libido :/ covjece, ja se ni ne sjecam sta je to.
Ako me sjecanje dobro sluzi to se maze na kruh :mrgreen:Citiraj:
marta prvotno napisa
Ili ne? Ne sjecam se :/
ha i ja se pitam! seks nam se od kad sam rodila desi jednom u dva mjeseca! od toga možda svaki treći put na način koji bi mogao rezultirati trudnoćom.Citiraj:
maria71 prvotno napisa
a da smo gađali ne bi pogodili!
i da, stvarno, libido - šta je to? :lol: možda se sjetim za jedno 3-4 godine! :shock:
meni kasni, a mm je reko ako sam trudna da treba dobiti nobelovu nagradu :mrgreen:
ma ja sam skzuila da ima jos faktora poput extra 15kg. sto sam dosla doma i nakon skoro 4mj. se pogledala u ogledalo i sokirala se. uopce se ne osjecam ugodno, a ni seksi u ovom novom izdanju (ali crijevna viroza mi je odnjela trbuh pa me lagano vratila u zivot. kao i MM koji ne prestaje pricat da sam mu od kad sam rodila jos izazovnija. mislim da sam i dosta lijena jer kad do sexsa dodje, uzivam.)
juce smo odradili za naredba 3 mj :lol:
Davor je vec negdje spominjao ayurvedski pripravak za poticanje. DAVOREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Davoreeee!
Upoće nemam želju za sexom. Dapaće, od same pomisli se ježim. MM-u je to neshvatljivo a ja nemogu dokučiti kako mu nije jasno da nakon što F danonoćno visi na sisi, nakon što sam dvoje male djece oprala, speglala, nahranila, njemu pripremila sve za posao, počistila kuću - nemam snage još za dodatne aktivnosti.
Kad se nemožeš sjetiti dana kad si se zadnji puta normalno najeo a da ne kažem naspavao onda je za očekivati da ćeš svaki slobodni trenutak iskoristiti za obrok i odmor :evil:
Već nakon prvog poroda su mi se sex. apetiti znatno smanjili. Sad su u potpunosti izostali :/
Ja i dalje mislim da je sex najvažnija stvar i koji mora biti redovit. Ja osobno bez sexa ne fonkcioniram nikako.
Nisam baš nikad rekla da mi se neda ili da neću, ja još i tražim.
iš s ovog topica. kvaris nam (loš) prosjek. :no:
Ovo što Paula piše je istinito, ali ja sam samo promjenila redosljed. Za dobar sex treba ti dvadesetak minuta, toliko vremena se uz dobru volju može pronaći, a poslje sve ove poslove obaviš iovako, samo uz više elana.
Nemojte zanemarivati odnose, što je duži period između sexa, to vam se sve više neda, ako su odnosi češći i želja je veća. Druga stvar je ta da još nijedna od vas nije napisala da se i muževima neda, već su i izjavili da ste im i privlačnije, nemojte zanemariti i njihove želje. Najgora moguća stvar je taj osjećaj što se u svima nama nalazi, a to je nazadovoljstvo sa svojim tijelom, to uvelike može utjecati na ženu da izbjegava odnose. Razgovarajte s muževima, izbacite lošu sliku o sebi, vodite ljubav pri svjetlu i onda kad ste odmorni i ne mora uvijek biti u krevetu, kuhnja nije loš odabir, kupaonica, auto, na stolu, na podu, ležeći, stojeći i naglavačke.
Paula, gledam tvoje slike, pa slatki ti je mužić, daj se malo probaj "probuditi", šteta da ti uz takvog muža prolaze dani bez sexa.
Hvala za PP :lol:
Ne pratim 'vake topice pa me treba cimnuti. Ajurvedska biljka je šatavari, a može se kupiti u Bio-Rami.