Ako nist pročitali Žensko tijelo, ženska mudrost navalite!!Predivna knjiga koju svaka žena mora pročitati.
Printable View
Ako nist pročitali Žensko tijelo, ženska mudrost navalite!!Predivna knjiga koju svaka žena mora pročitati.
Draga Papillon, pročitah, pročitah i također je preporučujem i ostalim forumašicama. Autorica knjige je dr. C. Northrup. Uživajte u čitanju!
o cemu se radi u knjizi?
Knjiga nad knjigama :)
Sve ono sto zena treba znati o sebi, svom tjelesnom i psihickom zdravlju. Napisana tako da se svi aspekti zenskog bica uzmu u obzir pri razmatranju bilo koje teme.
Jedna od onih koje ne citam od korice do korice, nego poglavlja po potrebi. I svaki se put iznenadim novim saznanjima, osjetim se jacom i nekako posebno lijepo zato sto sam zena :)
ja sam mislila da se radi o knjizi "Protiv ljubavi" - nabrusila sam se kupit je!
Jedna od knjiga (Žensko tijelo...) koju svima preporučujem.
Imam ju u polici, svako neko ju vadim i iščitavam i zafrkavam se da mi dođe kao nekome Biblija.
Definitivno ženska biblija!
I druge dvije knjige iste autorice su odlične: "Mudrost menopauze" i "Mudrost majčinstva: majke i kćeri".
Isla sam na radionice koje su držale jedna dr. akupunkturologica i jedna iscjeljiteljica. Radile su po toj knjizi i knjizi Caroline Myss: "Anatomija duha" u kombinaciji teorije i energetskih vježbi, pa sve to po čakrama. Samo mi se čini da više toga nema... :cry: