-
Ritmika
Ima li neko curku koja ide na ritmiku ili neš` slično. Moja ima tri godine i htjela bi ju negdi upisati,a znam samo za "Zagrebačke mališane", a oni mi baš nisu fora sa onim pionirskim uniformama i repertoarom starim 100 godina. Pa ... Ima li to u ZKM-u, gdje drugdje, kad su upisi ??? Hvala unaprijed!
-
-
Kaj nitko nejde na ritmiku?
-
mi bi isli, al jos ne znamo gdje.
-
Dajte ljudi pomagajte mislim da su upisi tokom 9. mjeseca, pa da ne zakasnimo!
-
Mi smo prošle godine išli u privatni vrtić "Čigra", oni su na Ravnicama, Crnčićevoj i Sigetu. Većinom su bile upravo klinke od 3-4 godine, nije tu bilo puno ritmike, ali su skakale, nešto pokušavale, imale roze dresove i to je bio pun pogodak. Meni je bilo žao da ju nisam dala odmah na jesen jer sam mislila da je premala.
Sve ovisi gdje stanuješ. Mi ove godine tražimo (sada imamo 3 god. i 8 mjeseci!) čak nešto naprednije. Ima li tko kakav prijedlog?
Išli bi u ZKM, ali ne znamo hoće li imati malu grupu, kako to tamo ide, zna li netko?
-
Eto, nažalost u ZKM grupa tek od 4-6 godina. Koga zanima upisi su od 6-11.9. Zna li netko još neko mjesto, zbor ili sl.
-
ja sam bas danas poslal mail u cigru! :mrgreen:
-
Mi smo bili godinu i pol u mališanima. Tete su super, Maja je obožavala ići, ali mi više nismo mogli podnositi te ghmšljmfrtlj tamo.
Ove godine će ići u vrtiću. Probaj pitati, dosta vrtića ima ritmiku u svojim prostorima.
-
Znam za te progrme u vrtiću, ali to je tek od 4 godine, a mi imamo tri :(
-
Nije to tako strogo, u privatnim vrtićima (kao Čigra npr.) ne obaziru se strogo na dob. Činjenica je da ovi maleni ne trče u krug kad treba, već kao muhice okolo ili obvezno u suprotnom smjeru ...
I ja sam mislila da je premala, a kasnije sam vidjela i mlađe.
Njima je to samo igra i tako treba i biti.
-
Samo ti pitaj, pa ne idu na državno natjecanje pa da moraju plesati po špagici.
-
Evo mog prošlogodišnjeg iskustva sa ritmikom u vrtiću (organizira Cvrčak):
I. je imala 2 godine i 10 mjeseci i jako su joj se svidjele cure u dresovima. Pitala ja tetu iz ritmike i može li probati i teta kaže da im nije praksa uzimati tako malu djecu jer nema niti 3 god ali ako hoće neka proba. Ona probala, dopalo joj se i išla cijelu godinu. Ove godine idemo u napredniju grupu.
-
Cvrčak je upravo polijepio plakate po Zagrebu.
Imaju svašta nešto.
-
-
Ja sam plakate vidjela po Dubravi (nažalost, samo iz auta).
Ali, imam neki broj, 2923 901, zovi i pitaj.
-
-
moja fendica ima plesni centar, primaju i malu djecu (3 godine), u savskoj je, blizu Opel Đačića
http://www.tala.hr/talahome.nsf$files/plesni_satovi/raspored_plesnih_satova.htm
upisi su od 6. do 19. rujna, mozete se javiti na telefone:
tamara - 091 5012564
-
Hvala Ivarici. Mi idemo kod tvoje frendice. Sve nam odgovara - od lokacije do termina i cijene ( koja je čak manja nego u vrtićima, mališanima, ...)
-
E da , mole se mame od tro i četiri godišnjaka da navale, jer će ak ih bude dosta organizirati i posebnu grupu za te male, inače idemo sa ostalima do 5,6g.
-
Ina, mislim da nisi pogrijesila :) tamara i larisa (vlasnice i voditeljice)plesale su i koreografirale izmedu ostalog i predstave za djecu, znaju raditi s njima
(u ivaru omiljenoj predstavi (Ja sam Ja, Mala scena) L. glumi ono "bice, cudno, malo" preporuka svima da idu gledati, po meni najbolja predstava za djecu kod nas, gledali smo je vise puta, jos nije dosadila :)
-
ima li ritimike blizu španskog
-
I Prečkog, drage curke, mame, gospođe i dame, please.
-
imate u vrticu u preckom u marijane radev ulici. zaguglajte "plesni studio pegaz" pa cete sigurno naci. ja sam nedavno postavila topic kao "ples za petogodisnjakinju" (ili tako nekako slicno) pa mi je jedna dobra roda otkrila i da ima u kazalistu tresnja. tamo sam zvala pa su mi rekli neka nazovem u devetom mjesecu.
-
Same cure...
Da u grupi nemaju još dvojica, pomislila bih da je moj sin jedini dečko koji ide na ritmiku 8)
Jedva čeka da počne vrtić i "nova sezona" ritmike. Na tatino veliko "oduševljenje" ;)
-
Moja je sa tri godine krenula u sklopu vrtića i jako smo zadovoljni naučenim,ona naprosto obožava ić na ritmiku :D :D
-
A kak zgleda ta vaša vrtička ritmika?
Naime, mi prošle godine nismo baš bili zadovoljni s vrtičkom ritmikom, jer je više ličila na fitnes (maši rukama gore-dole, a sad glavom u krug,...) nego na ritmiku (okret kao balerina, nogu u zrak kao balerina, ruke kao labudica, ...).
Dijete mi je bilo jako razočarano kad je vidjela djevojčicu iz drugog vrtića kako pleše kao balerina (točnije, kao princeza :) ), pa me sad zanima da li možemo šta promijeniti na tom području? Da li je to do voditeljice, do odabrane ritmičke škole, do vrtića?
-
pa ritmika i jest bliže gimnastici, nego baletu
-
Dijete mi je bilo jako razočarano kad je vidjela djevojčicu iz drugog vrtića kako pleše kao balerina (točnije, kao princeza ), pa me sad zanima da li možemo šta promijeniti na tom području? Da li je to do voditeljice, do odabrane ritmičke škole, do vrtića?
Draga mi imali savršenu voditeljicu profesionalnu balerinu koja radi u Riječkom kazalištu,uči ih osnove baleta zaista super naučili,moja ima držanje ko šta ja nikad nisam,zbog toga mi najdraže a onda i kad vidim da uživa,zna šta sve glavne elemente u baletu,neznam šta ti reć moja ide u vrtić van Rijeke ali ovduševljeni smo i tetom i nauučenim,ako smatraš da u vrtiću nije kvalitetno ti u Zagrebu imaš puno više izbora pa probaj u neki centar koji je specijaliziran po tom pitanju djete upisati.Neznam šta ti je važno ,da djete uči osnove baleta ili ritmike pa ju usmjeri u tom pravcu,javi rezultate. :love:
-
Mia je išla na ritmiku u Travno, u Centar za kulturu i moram reći da mi se nije svidjelo jer mi se činilo da nisu učili plesati. Onda smo je prebacili u Cvrčak u vrtić i mrak je. Istina da trebaju raditi na kordinaciji pokreta al se stvarno trude. :) (Klinci)
-
--------------------------------------------------------------------------------
pa ritmika i jest bliže gimnastici, nego baletu
slažem se sa tobom ,sad ovisi šta je važnije MikiMami ,moja je oduševljena ,nije čisti balet ali ni ritmika već balet sa elementima ritmike i zaista puno su naučili,teta savršeno radi sa njima,ali sve kroz igru ništa da je forsiranje
-
Cure, nije slično gimnastici.
Slično je fitnesu, aerobicu, onom što se uz kazić cupka uz bazene na moru za vesele Čehinje. Nisam baš sigurna da je to ideja ritmike. Ili?
-
Pusa, opet ja. Saznala sam da zbog rekonstrukcije centralnog vrtića u Prečkom nema ritmike tamo već je u školi Tesla. Danas ću se sve raspitati. Princeza bi htjela tamo ići.
-
Koliko ima dečki na svim tim ritmikama?
-
-
Mi idemo u Cvrcak i dobro je što je cijela grupa od 3 godine. Viktorija obožava ići i svašta je naučila. Počinje na vrijeme i završava na vrijeme i to mi je za sada dovoljno.
-
Malo se kasno javljam ali evo za iduću godinu , tko voli ritmiku ili nešto slično može se javiti u studio Edite Cebalo koja takodjer prima uzrast od tri godine nadalje. Tempo je malo jači ali ako dijete ima talenta i to voli - zašto ne, ima ritmika i kod Tihane Škrinjarić, male pjevačke zvijezde su osim kod Trešnjevačkih Mališana ima tu i Djeca sa Ribnjaka ....tu su isto mali plesaći i igre za malene.
A i u nekim sportskim klubovima ima organizacija ritmike za djecu. Raspitajte se po kvartu. SIgurno ćete nešto naći. Pogledlajte malo na internetu ima plesna škola Bolero - ritmika za djecu. plesni studio Pegaz, naravno ovo je sve u Zagrebu . Ima toga, samo treba malo pronjuškati.
:)
-
Ide li netko u ritmičku grupu u privatnom vrtiću "Palčić" na Malešnici (zag.mališani)?
-
Malo podižem, išli smo u Cvrčak i jako oduševljeni osim što su nam svi bili nepoznati jer nisu iz našeg kvarta.
Tko ima iskustva s Pinokiom, Kapucinska, najmlađa grupa????? Lipovac?
Ili je čuo nešto?
Hvala.......
-
Malo podižem, išli smo u Cvrčak i jako oduševljeni osim što su nam svi bili nepoznati jer nisu iz našeg kvarta.
Tko ima iskustva s Pinokiom, Kapucinska, najmlađa grupa????? Lipovac?
Ili je čuo nešto?
Hvala.......