Treba mi bravar za izradu ograde Imali smo jedne sto su nam napravili galeriju. Sada nam trebaju za ogradu, a ove nikako dobiti. Pa ako mi može netko pomoći bila bi zahvalna :)
Printable View
Treba mi bravar za izradu ograde Imali smo jedne sto su nam napravili galeriju. Sada nam trebaju za ogradu, a ove nikako dobiti. Pa ako mi može netko pomoći bila bi zahvalna :)
kakvu ogradu - Al, inox, običnu željeznu...???
inox nećemo, stupiće obične, pa ćemo ih ofarbati, ali zato hoćemo sajle između stupića
pa da se može ljepo penjati po sajlama kao po ljestvama....Citiraj:
ali zato hoćemo sajle između stupića
ni ja nisam jos nacisto kakvu ogradu na galeriju i stepenice staviti :roll:
Ovo mi se sviđa, ali sam jos isto u dilemi da li je to preopasno.
Vidjela sam jos da stavljaju i stakla, ali to mi se ne sviđa.
svakako razmisli o vodoravnim sajlama. preopasne su.
ima perforiranih limova (sa raznim oblicima) koji su eloksirani i izgledaju super.
Išla sam malo gledati te limove po netu, Čini mi se da bi mi to zatvorilo vidljivost prema galeriji, galerija je iznad dijela dnevnog prostora. točnije iznad kauča, ....
vodoravne sajle jesu opasne, ali ako ih baš jako želiš možeš ih zaštititi nekom mrežom, tipa odbojkaška ili teniska mreža, a kad klinci porastu to skineš ;)
evo saljem ti na pm
ja sam našla dobrog bravara preko interneta. napravio nam je stepenice u stanu, držač za klimu i još hiljadu sitnica. za svaku je preporuku pa ako te zanima pogledaj pod Kolba d.o.o.
a kovano željezo? ok, ne paše u svaki ambijent, ali nama se super uklopilo...
Aries24, pa po tim mrežama se još lakše penjati!
Ako se radi o galeriji, možda da još jednom razmisliš o pleksiglasu?
Stvarno ih sada ima svakavih -kaljenih, mutnih, u boji, s uzorkom.....
Ovisi o ostatku stana. Možda nekakav drveni paravan ili neki drugi materijal....