koliko nas ima?
U vrstu.... :*
Printable View
koliko nas ima?
U vrstu.... :*
Evo mene...Doduše narelaciji Sisak-Gorica, ali ovo drugo mi je ipak bliže.
mogu i ja? nije baš gorica nego velika mlaka, ali sve je to tu
I mi smo tu :D
Ja nisam iz VG, ali sam tamo živjela prije udaje, sad živimo u Zagrebu a u VG znamo navratiti ponekad kod dede i bake...Baš danas idemo na ručak :mljac:
Drage moje velikogoričke rode, imam jednu molbicu za sve vas pa koja mi se prva odazove. :bye: :aparatic: ...naime, radi se o tome da ja siiiiilno želim Rodin kalendar :D a rijetko kad idem put Zg...pa sad neznam koliko često ste vi u kontaktu s Rodama koje češće obitavaju u Rodinom gnjezdašcu?! :? Radi se o tome da bi ja platila putem žirca 2 kalendara u dogovoru s Ivaricom a onda bi mi jedna od vas trebala dostavit kalendariće bar ak može do Velike Gorice, ja bi vam rekla kud ;) ...super bi bilo i kad bi Fae mogla jer onda bi kalendar došo direkt do mene :D ....ajde pliz, pomozite mi da mi kalendarić najljepši na svijetu krasi moj kuhinjski zidić. :klap: ..
Fala unaprijed i šaljem puse muse iz Siskača!!!!!!!!!!! :* :zaljubljen: :bouncing:
Evo jos jedne VG Rode. :)
I ja sam s VG područja, točnije iz Mičevca.
zibba imaš pp :)
zibba ja sam iz selnice. gotovo smo susjede.
e mrki onda smo mi susjede :P
gago ne mogu vjerovat da ima tu i nekog iz mog sela. di si ti? ja sam kad ideš iz smijera grada poslije benija prva desno i prva lijevo. tu živim 2 godine.
I ja sam tu negdje iz okolice :heart:
otkud?možeš i na pp :*
Inače sam iz Strmca, a sad živim u Lazinama.
I mi smo u Velikoj Gorici !
O pa ima nas :D
Lijepi pozdrav svim Rodama, a vama blizu Gorice poziv da se jednom nađemo na igralištu ili parku iza Sveučilišta (po starom).
Je l' bi vam to pasalo?
:joggler: :D
Može,samo ja radim i vikendima...ali kad budem slobodna javim se...
A gdje stanuješ u velikoj gorici?
I kad je onda sastanak? :*
Prijavljujem se, i ja sam iz okolice VG. :bye:
ja tek sad skužila ovaj topic.
mi živimo blizu pizzerie gavran i uglavnom smo u parkiću iza te zgrade
Citiraj:
dinna prvotno napisa
Mi smo često u Gavranu jer MM nigdje drugdje ne želi na pizzu. Ostala mu fina i dalje, još od dana kad smo "bili mali" ja 17.god. on 19. pa bi otišli negdje na piće, pa usput kupili jednu pizzu, ljubili se u autu dok je bila gotova, pa je satrali tamo na parkiralištu, a onda se zavukli u neku mračnu uličicu i uživali u mladosti.
ko zna možda se jednom i nađemo na toj kavi...mi smo sad na privikavanju u vrtiću...ja trudna...pa kad mi prođe pregled u ponedjeljak i vidim jel sad sve ok...javim se...
a curke otkud ste iz okolice gorice...na kraju će biti da smo susjede :lol:
Nekad Buševec, a sad Pešćenica, Jest da sam sad u drugoj županiji, ali mi je svejedno bliže Gorica nego Sisak...
Vidim, već je i snijeg zapao, a mi nikako na kaficu... :roll:
pozdrav od jos jedne velikogoricanke, nemam jos bbu al si silno zelim jednu...zelim Vam svima sve najbolje u novoj godini :love:
Hvala!!
I mi se pridružujemo najljepšim željama :* :joggler: :sing: :dancingfever:
Evo, i ja živim u Gorici.[/code]
Malo nas je nekak. Ja čak i ne živim više na području Velike Gorice ali se većina mog života i dalje vrti oko nje.
A jel ima koja domorotka turopoljka, onak čista ko suza? Pa da je ko ja landrala po lokalnim zabavama po Vukovini, Hrašću, Lomnici, Mičevcu...
i ja sam iz VG,
al nisam onako "prava" kakvu rinama trazi 8)
nisam ni ja turopoljka,ali sam prava domaća pucica :lol:
:lol: Landralo se po DVD-ima, ha :)Citiraj:
rinama prvotno napisa
Ni ja nisam čista, iz Splita doselila tu kad sam se udala.
:) Malo je reći landralo, to je bio život. Totalna uživancija. Ah, mladost-ludost. Kaj češ.Citiraj:
Ria prvotno napisa
Neka, neka, tako i treba...landaral sam i ja, a bome landarm i danas samo malkice manje. :DCitiraj:
rinama prvotno napisa
Ej goričanke di kupujete bodiće za bebe u gorici?di je najpovoljije?
robna mi je zadnja opcija 45kn jedan...
a moram u šoping z bebu a mm ne može...a ja na mirovanju...zg ne dolazi u obzir ni slovenija...
Cure,
Citiraj:
anchie76 prvotno napisa
Oprosti! :oops:
Nisam znala da se ne smije
kako sam ovo propustila? nisam imala pojma da smo tu.... :mrgreen:
elem, prijavak!!