Na mail dobivam obavijest da imam novu privatnu poruku, medjutim, kada hocu provjeriti i udjem u svoj sanducic, nema nicega. Znam da bi trebalo biti, ali ne znam kamo nestaju. Moze pomoc, molim?
Printable View
Na mail dobivam obavijest da imam novu privatnu poruku, medjutim, kada hocu provjeriti i udjem u svoj sanducic, nema nicega. Znam da bi trebalo biti, ali ne znam kamo nestaju. Moze pomoc, molim?
Forum vec duze vrijeme "luduje" s obavijestima o topicima i privatnim porukama :unsure: Nije do toga da su ti p poruke nestale, nego vjerojatno dobivas bezveze obavijesti :/
Da li to "ludovanje" i dalje traje?
Naime, trebala bih primiti privatnu poruku, dobila sam 3 obavijesti o primitku iste, a u inboxu je nema?!
Nazalost da :/Citiraj:
Rhea prvotno napisa
Ali... ja bih trebala primiti poruku( poslana mi je), a nema je u inboxu, a stiže mi obavijest o primitku :?
meni se nekad dogadja da danima ne primim obavijest o primljenim porukama pa onda kad jednom krene, stigne mi hrpa mailova. mozda i ti tako primas mailove za poruke npr jucer procitane.
Upravo tako...Citiraj:
ivarica prvotno napisa
ne mogu pročitati privatnu poruku!!!
kliknem na nju, pokaže se pješćani sat i ekran ostane na istom, poruka nije otvorena. ostale poruke mogu pročitati! bez problema :?
Si probala pobrisati cookije i temp internet files?
Moram priznati da nisam nikad cula da se to nekom desilo :unsure:
ma, izbrisala sam ju i tražila ponovo da mi je pošalje...
Meni se više ne otvara prozor s porukom da imam pp nego moram gledati u zaglavlje stranice (što mi često promakne) iako mi je setirano da se pokaže i prije je bilo (niš nisam mijenjala):
Obavijest o novoj privatnoj poruci prikaži u zasebnom prozoru:
Neki predlošci otvaraju zaseban prozor s obaviješću o novoj privatnoj poruci. Da Ne (odabrano je da)
Mozda ti je ukljucen program za blokiranje pop-up-ova?