M. već desetak dana pljucka i briše jezik maramicama jer ima osjećaj da mu je vlas na jeziku. :? Ima li tko takav slučaj? Smiješno mi je radi takve stvari zvati pedijatricu.
Printable View
M. već desetak dana pljucka i briše jezik maramicama jer ima osjećaj da mu je vlas na jeziku. :? Ima li tko takav slučaj? Smiješno mi je radi takve stvari zvati pedijatricu.
Meni se to dešava od nekih umjetnih aroma. Možda može biti kakva blaža alergija na hranu.
uf, gadan feeling. ja ga često imam jer onda zbilja imam dlačicu na jeziku (kad nosim džemper od mohera :mrgreen: ). čak nekoliko dana poslije ju čutim iako se izludim četkicom za zube i traženjem.
Mozda stvarno ima i mozda mu se zakacila izmedu zubica pa nikako da ode. Kupite koncic za ciscenje izmedu zuba (ako to vec nemate kao dio kompleta za oralnu higijenu), neznam kak se tocno zove na hrvatskom, i prodite njime izmedu zuba. Ak neznas kako, javi, da mu ne povrijedite zubno meso.
Ne čistim mu često zube sa zubnim koncem (makar imam svakakvih, čak i neke dječje s likovima životinja) jer se bojim da mu ne povrijedim zubno meso. Sam pere ujutro, a navečer mu ja perem i pregledevam zubiće - na to jako pazim. Pere zube dječjim Elmexom.
Danas ću mu proći koncem pa ćemo vidjeti.
i ja sam nedavno otvorila takav topic dlaka na jeziku pa pogledaj. I moja Nia je to radila neko vrijeme a onda je prestala :)
Ne mogu naći. Nakojem je to forumu?
od 1 - 3 :*Citiraj:
Ivana2 prvotno napisa
Pročitala sam. Hvala. Jučer mi je navečer rekao da više ne osjeća da ima vlas na jeziku. :)