-
Suđerica - iskustva
Kupujemo suđericu po prvi put, pa me zanima na što valja obratiti pozornost?
Koliko vam je važna funkcija "1/2 punjenja"?
I zna li netko, da li osim bijelih i inox postoje i suđerice u drugim bojama? Nama bi trebala tamno smeđa ili crna (štednjaci primjerice postoje u tim bojama), a nisam nigdje vidjela nešto slično... Ili postoje možda kakve folije koje bi se mogle prelijepiti preko fronte :?
-
"Ugradbene" ti nemaju vlastitu frontu.
Izbor podredi vlastitom filingu. Takve stvari se ne kupuju ako nemaju zamjetan WAF.
-
meni su rekli svi koji su kupili manju da su zažalili. kod ugradbenih vidi se samo dio i ima crnih (gorenje).
-
meni funkcija 1/2 punjenja opce nije zanimljiva opcija
ja uvijek imam sudja za punu
-
Moje iskustvo: obavezno širi model, uvijek ju napunim, funkcija pola pranja bespotrebna, u biti sve funkcije su mi bespotrebne osim programa na 65 C, na tome uvijek sve perem i zadovoljna sam.
-
ugradbena i širi model ... ;) ... bit ćeš prezadovoljna .... :)
-
Pola pranja sam koristila mozda 10tak puta, uvijek se brzo napuni. Bolje uzeti vecu, najcesce perem na 60 ili 70C. Ok je i da ima funkciju ispiranja - npr. stavis prljavo sudje, ali budes ne budes prala odmah. Ovako namocis sudje, jer se osuseno ne opere tako dobro. Funkcije odgode pranja (3, 6 i 9h) nisam nikad koristila u 4g.
-
candy ima super raspored iznutra, bosch tak-tak, gorenje mi nisu nekaj a obadvije super peru.
obrati pažnju koliko su ti tanjuri veliki u promjeru i kako ćeš ih slagati
-
Imam Gorenje, zadovoljna. Uzmi obavezno veću, mislim da je za 12 osoba. Za fronte možeš uzeti samoljepljive tapete i zalijepiš.
Pisalo se već o ovome, potraži u pretražniku