Odabir grudnjaka za dojenje
Još malo pa će moja bebica ugledati svjetlo dana, a pripreme za dojenje (uglavnom teoretske) su u punom jeku. Ovih dana planiram otići u shoping grudnjaka za dojenje, pa bi mi dobro došli vaši savjeti i iskustva. Dakle, koliko mi komada treba za početak, koliko veći broj uzeti od broja koji mi je sada dobar (za sada je to 80-85 C), koje marke preporučujete i sve čega se još sjetite, a moglo bi biti od koristi.
Re: Odabir grudnjaka za dojenje
Citiraj:
betty boop prvotno napisa
Još malo pa će moja bebica ugledati svjetlo dana, a pripreme za dojenje (uglavnom teoretske) su u punom jeku. Ovih dana planiram otići u shoping grudnjaka za dojenje, pa bi mi dobro došli vaši savjeti i iskustva. Dakle, koliko mi komada treba za početak, koliko veći broj uzeti od broja koji mi je sada dobar (za sada je to 80-85 C), koje marke preporučujete i sve čega se još sjetite, a moglo bi biti od koristi.
Ja sam si uzela obicne pamucne grudnjake za dojenje, htjela sam sto prirodniji materijal, da mi budu sto ugodniji i da ih mogu prati na visokim temperaturama, i nisam pogrijesila.
Sto se broja tice, ja sam u Italiji i uopce ne znam kako to po brojevima ide u HR; ranije sam bila broj 4, pa sam kupila dva grudnjaka - sestice i dva grudnjaka - osmice. Osmice sam nosila na pocetku, prvih 6 mjeseci, a onda sam presla na sestice (koje nosim jos uvijek, iako ne one za dojenje, naravno :oops:).
Re: Odabir grudnjaka za dojenje
U novom Quelle katalogu za bebe imaju grudnjaci za dojilje po dva u pakiranju. Od čistog pamuka dođu 99kn a od pamuka i 5% licre 119kn. A ja sam u Anite platila grudnjak 160kn i to je bio tad najjeftiniji.. :roll:
Ja si onda fino naručila ove od 119kn 8)