Fran je sad skakao po krevetu i udario se u kut okvira kreveta. Malo iznad sljepoočnice. Jako mu je plavo i natečeno. Strah me šta može biti. Šta da radim, da ga vodim doktoru?
Stavili smo mu led.
Printable View
Fran je sad skakao po krevetu i udario se u kut okvira kreveta. Malo iznad sljepoočnice. Jako mu je plavo i natečeno. Strah me šta može biti. Šta da radim, da ga vodim doktoru?
Stavili smo mu led.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: da nije nista
ako ne primjetis promjene u ponasanju, mislim da nemas razloga ici doktoru.
obilato mazi nateklinu maslacem ili margarinom, oteklina iliti "sljiva" ce se do sutra ujutro povuci. ;)
Ponasa se normalno, ali me strah jer je sljepoočnica. Dosta mu je natečeno. Najgore što je noć i ide sad spavati. Pokušat ćemo ga još održati budnim i pratiti.
:* Mamasita na brizi.
evo, kaze mm ako je bas sama sljepoocnica, ne iznad sljepoocnice da bi on otisao dokroru. :/
gdje je nateklina, na kosti iznad sljepoocnice ili bas na tom dijelu gdje nema kosti - na samoj sljepoocnici?
samo da pošaljem jedno :heart: da se malecki što prije oporavi :*
U svakom slučaju je bolje puhati na hladno. Evo ja sam friškog iskustva ( Pia je udarila u stražnju stranu glave ) i mogu reči samo da mi nije žao što smo proveli dva dana i noć u bolnici. Nikada se ne zna. Pia se ponašala drugačije - bila je jako pospana i baš je sva klonula i meni je to tjralo takav strah u kosti da nema te sila koja bi me zaustavila da ne odem u bolnicu. Na svu sreću sve je bilo uredu. Savjetujem ti da odeš na hitnu pa neka pogledaju je li sve uredu. Glava je ipak glava
Spooky, tek sam maloprije vidjela da je Pia pala na glavu u vrtiću, nije me bil na forumu zadnjih dana. Pusa maloj srećici :* .
Fran je čini mi se ipak dobro. Udarac je ipak iznad sljepoočnice, u kost. Natečeno mu je i plavo ali se ponašao normalno i rekao je da ga ne boli glava. Sad spava a mi ga svako malo provjeravamo. Vidjet ćemo tijekom noći i ujutro ako bude imao kakve smetnje, vodimo ga odmah doktoru.
MM kaže da nije direktno pao na ćošak već da je okrznuo glavom jer se vrtio u krug i skakao po krevetu i u padu je zahvatio rub. No poprilično kad ima takvu oteklinu i modricu.
puse bubanoj glavici
ma bitno da nije sljepoocnica.
bit ce on dobro! :love:
Nadam se da je danas sve ok
Fran je dobro, plavo mu je i još malo otečeno ali je ok. Hvala Bogu da je tako prošao.
Hvala cure na podršci! :love:
Ajde, sva sreća da je dobro. Ljubi malog ljepotana :heart:
:heart: