-
Bili smo na karnevalu!
Krepat' ma ne molat' je ona krilatica koja tjera sve one zaluđene maškarama da iz godine u godinu smišljaju, izmišljaju i šiju nove kostime i maske. E, da mi, ne bi bili iznimka i ove smo godine zdušno pristupili povorci - i to u PUNOM BROJU.
Na opće čuđenje nazočnog pučanstva (a posjetitelja je bilo između preko nekoliko tisuća) kompletna četvorka je navukla kostime Laurinog vrtića i postala "Žablja obitelj". Zara je cijelu povorku stoički odležala u slingu , a Laura je istu u punoj udaljenosti prehodala .
Evo jedan mali djelić svega toga!
http://public.fotki.com/Winnie-The-P...al/zabice.html
Prvi u nizu bio je Halubajski karneval, ovu subotu, 20.01, i sada jedva čekamo 10.02. kada će se na Korzu održati velika Dječja međunarodna povorka, na koju ćemo naravno ići. (samo ako ne budu padale sjekire, snijeg, ili puhala jaka bura)
Vidimo se!
-
Predivne slike,pogotovo beba :heart:
-
-
-
prekrasne slike, a tek uspavana beba :heart:
-
svi ste bili super,ali mala žabica je prekrasna. :love:
a idete u Opatiju?kada je uopće dječji karneval?
-
04/02 u Opatiji
10/02 u Rijeci
-
A tko je radio kostime? I kad je poceo :roll:
-
Kostime je šila šilica, zapravo njih četiri, prije dva tjedna su počele. I sada nastavljaju sa šivanjem, jer će nam se na Riječkom karnevalu pridružiti još 50tak djece i njihovih roditelja, iz drugog vrtića (od iste vlasnice).
A "žablje glave" su od spužve radile tete u vrtiću. I trebalo im je 10tak dana (polaganog rada)
-
Prekrasna žablja obitelj. A još nisam vidjela manju i ljepšu žabicu u svom životu!!! Puse....
Kostimići su bili preslatki.
-
super super super i super!
predivni ste i baš ste mi razvedrili ovaj kišni dan :*
-
Baš ste super, ali beba žabica je prekrasna. :love:
-
Super, super ste. A mala žaba je nenadmašna.
To znači uživati u životu! I inače mi je super kako se u vašoj regiji zna proslaviti, a pogotovo maškare.
-
Ajmeeeeeeeeeeeeeee koje slatkice :heart: :heart:
Super su kostimi :)
-
Super ste, žabici :* !
Čulo vas se do Kosi...... :dancingfever:
-
Super ste! Baš originalno!
Mala žabica je preslatka :heart:
-
Mislim da sam vas vidla jučer na tv-u. A možda je to bila neka druga mama žaba sa malom žabicom u marami. Jeste li to bili vi jučer na HRT2 nakoon dnevnika?
-
Aha, to je bilo sa Korza, bili smo nas tri same, jer nam je tata tada bio u Engleskoj!
-
A mi vas vidli u Rijeci :heart: .
Ona mala koja je vikala: mama, vidi malu zabu u slingu :saint: je bila moja Smizla.
-
Šta sad u nedjelju? Šta me nisi povukla za rukav, hoću reći krak?!
-
Ne ovu, 10.02. na djecjoj povorci. A nisam te vukla za rukav :mrgreen: jer sam tek u autu skuzila da ste ti najvjerojatnije bili vi :roll: .
Bili ste preslatki :D .
I vi i svi drugi klinci.
Smizla je silom htjela prek ograde, k maskama :love: .
A svaku Fifi je zvala: Fifica, dodi k meni :lol: .
Uglavnom, duugo se negdje nismo tako lijepo zabavili.
-
Baš mi je drago da su ljudi iz ZG počeli dolaziti u Ri na karneval, a ne samo u Samobor.
-
Bili ste jučer na TV-u!
3 sekunde, ali ipak!
:D
-
3 sekunde u emisiji od 30 minuta u prime timeu na nacionalnoj tv je veeeelika stvar! :lol: