-
izlazim iz sjene
nego, zaista mi je neugodno, koliko samo dugo samo pratim i čitam ovaj forum, a nikako se javiti.
već i prije trudnoće sam se informirala, kad me zanimalo kako ostati trudna, obzirom da imam PCOS. zatim sam relativno lako ostala trudna i tješila se na ovom forumu kad sam imala neka bezazlena krvarenja (koja su se meni, naravno, tada činila prestrašnim), pripremala se za što prirodniji porod, ponukana pričama s foruma, odbijala indukciju 10 dana, i imala SUPER porod (jednom ću napisati, obećajem).
dojim 14, 5 mjeseci i ne vjerujem da ću skoro prestati, postala sam živući info-pult o dojenju svim rodiljama u neposrednoj blizini, zahvaljujući, opet ovom forumu.
ljetos na moru mi je mali zakurio i da nije mm ovdje postao i dobio odgovor, koji pedijatrica nije bila u stanju dati (hvala momze), ne bih ni imala nick, i ne vjerujem da bih uopće sada pisala :)
eto, imam muža, sina, planiram još dvoje djece (ako bog da), braću, mamu, tatu, dugoživuće bake i uopće veliku obitelj...
studirala sam iz ljubavi, tako da sada, ironično, radim posao koji ne volim, ali mu se svim silama trudim dati neki smisao... stavila sam ambicije ad acta, dok ne rodim svu svoju djecu ;)
veliki poljubac i pozdrav svima
-
Dobro nam došla, cherry! :D
Na forumu sam nalazila dosta raznih info za vrijeme mojih trudnoća, ali i sada! :)
-
-
-
-
-
-