-
novi podforum?
Drage administratorice,
ima li kakve šanse da višestruke mame dobiju svoj podforum?
Ima nas sve više a pomalo nam je postalo nečitko i zbrkano pratiti jedna drugu i biti jedna drugoj na usluzi svojim iskustvima i savjetima. Masu situacija je zaista specifično u odnosu na jedno dijete, pa bismo Vas molile da nam izađete u susret, ako ste u mogućnosti.
Zahvaljujem i srdačno Vas pozdravljam,
mama Martina
-
Zahvaljujem na prijedlogu, razmislit cemo o toj mogucnosti :)
-
Svakako bih podrzala ovu inicijativu, zapravo sam i sama mislila predloziti nesto slicno jer mi je prijateljica koja trenutno nosi blizance rekla da na Rodi nema bas dovoljno informacija.
A ja :shock:
Mislim da kao jedan cjelovit portal i forum namjenjenom roditeljima i djeci, nasa Roda treba imati i takvo mjesto.
-
Evo i ja podrzavam inicijativu...
sve je specificno od AP za blizance i trojke pa preko dojenja do prakticnih stvari ( koja kolica, i sl.) :love:
-
Svakako, mislim da zaslužujemo... :oops: - na drugim forumima koji su manje posjećeni i aktivni blizanci imaju svoje "posebno" mjesto, naći ćete ga valjda i tu gdje ima puuuno raznih tema.
Ako ništa drugo, a ono zato što po logici ne spadamo u kružoke trudnica, ipak na toj temi najviše komuniciraju mame nakon poroda, barem mi se tako čini.
A osim toga, mi se blizanci volimo držati skupa - jel'da, curke? :love:
-
Mislim da je to odlična ideja.
Otkako nosim blizance primjetila sam da je teško doći do informacija o blizanačkoj trudnoći i odgoju.
-
Odlicna ideja, u potpunosti je podrzavam i nadam se da ce nas drugi podrzati.
Ljubac svima a narocito :love:
-
Draga administratorice usliši naše molitve :saint:
kako bi dupličke u duple dupličke dobile svoj podforum,
pusa
-
-
Ja isto podrzavam ovu ideju! Ipak... preopsirna je to tema za jedan toppic :mrgreen: :mrgreen: .
-
evo i moja 3 glasa - mislim moj i ovih 2 cura u trbuhu za poseban podforum jer nazalost na Rodi nema dovoljno info za nas s vise beba odjednom
-
evo i nas da podržimo ideju!
:heart:
-
Nas tri podrzavamo ideju - to sam ja i dve "popisulje" u stomaku (23 tj). Draga administratorice - please, please, pleeease ;)
-
Glas ZA i od nas !
Mum2B sa Evom i Filipom u naručju.
-
i nas troje podrzava ovu ideju!!
-
Podržavam ideju u potpunosti!
A dok nam se ovdje ne smiluju sve duple i trostruke i četverostruke mame pozvane ste na kavicu kod mene na http://www.trudnoca.net/forum/viewforum.php?f=56
-
Draga naša admin anchie76 :heart: ,
iako nisam mama blizanaca, podržavam mame malih duplića u inicijativi za njihov podforum. Why not? 8)
Koristim priliku da pozdravim duplu duplicu i ... dolphins, ako se ne varam? :/
-
Ne varaš se ;) pozdrav i tebi :love:
-
Nas troje isto podržavamo ovu ideju! :D
-
dobrodošla tea2, pusa od svih nas!
mislim da ti ne moram naglašavati da smo ti na raspolaganju, vidiš i sama koja smo luda ekipa... :preskaceuze:
daklem, još jedna mama u očekivanju:
tea2, 27.06.2007.
-
I ja glasam za podforum, svakako, puno je razloga. Iz velike radoznalosti o samoj blizanackoj trudnoci, trazeci sto vise informacija na pocetku, najvise sam saznala upravo od Rode i najvise detalja od ovih divnih mama. Mislim da ce to znaciti svim buducim mamama blizanaca. Sto je konkretnije to je bolje za svaku trudnicu. A i za mame...
Pozdrav :heart: :heart:
http://public.fotki.com/brmm/bebebebe/
------------------------------------
mrdalice nezne stigle 6.11.2006.
-
Evo, moji glasovi podrške i ovdje. Nina, Dario i mama Kuki.
-
Znam da ovo nije mjesto za to, ali konačno sam nasla minutu vremena da malo nešto napišem i sada nam je forum zaključan. Pa gdje mogu sada pisati? Tko zna kada ću opet imati malo vremena. Uz koje kakve mastitise, prehlade, izrastanje zuba, plakanje i nespavanje to je nemoguća misija. Glasam za podforum što prije! :mrgreen:
-
hej kuki, draga, otvoren je 9. nastavak naše sage na kružocima. potraži nas! :*
-
Hm, da li to znači da ništa od pdf-a? :cry:
-
Otkud taj zakljucak :? Rekla sam da cu razmisliti. Ne mora pdf biti otvoren iste sekunde ili mora? :unsure:
-
Ma neeee... :) ali drago mi je da čitaš... :D sorry na zloćici :oops:
-
-
podižem .... čisto da nas se ne zaboravi...
-
Nece vas se zaboraviti :mrgreen:
-
Dajem svoj glas jer sam jedan od blizanaca. :D
-
Evo ga, podforum je (konacno) otvoren http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewforum.php?f=77 :saint:
Sad trebam pomoc svih vas aktivnih na tim topicima da mi ovdje stavite linkove na sve vase topice koji se nalaze posvuda na forumu, pa ih sve onda prebacim na taj novi podforum.
Hvala na pomoci :saint:
-
-
Hvalaaaaaa Anchie, srce si! :heart:
Ima li koji brži način ubacivanja linka osim školskog prepisivanja?
-
Ne treba prepisivati. Odes na tu temu, i onda kad si u njoj odes na URL address i tamo gdje je link oznacis cijeli i stisnes CTRL+C (to ti je copy), i onda dodjes ovdje na topic i stisnes CTRL+V (to ti je paste). To je najlaksi nacin, nema lakseg nazalost
-
Ah baš sam seljak. :oops:
Hvala ti Anchie još jednom i za savjet i za podforum... ma stvarno si nas razveselila!!! :* :* :* :*
-
Bravo, Anči, to se traži! :*
-
-
Sorry Mamasch, ja to ipak ne bi selila na ovaj pdf. To je ipak prica s poroda koja se i nalazi na dobrom pdf. Mozes eventualno otvoriti novi topic na duplici pdf i tamo staviti link na svoju pricu koja je na pdf "price s poroda".
Moze tako? :)
-
naravno da može, ti si gazdarica ovdje :mrgreen: :saint:
mislim da je netko započeo nešto slično na Podforumu pa ću se tamo uvalit
hvala