Ukoliko dobijete reklamu za neki proizvod/uslugu na vas pp, molim Vas da me odmah obavijestite, odnosno proslijedite taj pp, da bih mogla poduzeti odgovarajuce mjere protiv tog korisnika foruma.
Zahvaljujem! :)
Printable View
Ukoliko dobijete reklamu za neki proizvod/uslugu na vas pp, molim Vas da me odmah obavijestite, odnosno proslijedite taj pp, da bih mogla poduzeti odgovarajuce mjere protiv tog korisnika foruma.
Zahvaljujem! :)
Cini mi se da su se opet krenule siriti reklame preko privatnih poruka.
Ukoliko niste zamolili nekog da Vam se javi s tim informacijama.. ukoliko ste dobili informacije na pp o prodaji neceg a da ih niste trazili niti ocekivali.. Najljepse MOLIM da mi iskopirate taj pp i posaljete na mail ili na pp.
Spamanje korisnika putem privatnih poruka NIJE DOZVOLJENO.
Ukoliko mi ne javite, te osobe ce nastaviti maltretirati i druge na privatne poruke. A to bas nije u redu :/ Tako da molim da mi dojavite.
Hvala :)
Sto sve spada u spamanje na privatne poruke? U principu sve sto ne ocekujete/ne trazite od nekoga.
- reklamiranje proizvoda
- nudjenje usluge/proizvoda/informacija
- prodaja bilo cega
- poziv za bilo sto (drugi forum, prezentacija itd)
Dakle, bilo sto sto ste dobili neocekivano i sto niste trazili, vrlo vjerojatno je spam.
Nas forum je strasno velik. Mnogi se ulogiravaju da bi iskoristili tu blagodat velikog broja korisnika i spamaju na privatne poruke u nadi da ce im se isplatiti. Nemojte to dozvoliti. Dojavite mi ako sumnjate da je spam, a mi cemo onda dalje utvrditi da li je ili nije. Ne morate se bojati da ce netko biti krivo optuzen.
Vrlo sam vam zahvalna na dosadasnjim dojavama :yes: Zelja nam je da ovaj forum i dalje bude ugodno mjesto za sve :)