Jel netko bio u subotu? kakvi su bili recepti, savjeti?
Bila je radionica o prehrani djece do 2 godine.
Printable View
Jel netko bio u subotu? kakvi su bili recepti, savjeti?
Bila je radionica o prehrani djece do 2 godine.
Ako niste bili, a htjeli bi, zbog velikog interesa će radionica biti ponovljena. Informacije na 4847 119.
Bila prije skoro 2 godine. Mogu ti poslati recepte na pm.
Idem sad 10.2. na ovu slijedeću radionicu (za djecu od 2-8g).
Daj i meni, pliz! :*
I meni...
Poslala....
Kako komentirate to da Planetopija nije prevela Kushijevu knjigu Macrobiotic Pregnancy and Care of the Newborn? a do sad su skoro sve knjige preveli...
bdw. čini mi se da ne pripadamo pod "recepte"
Tessa, i ja bih te molila. Poslala sam ti pp, ali valjda nisi vidjela
Poslala sam svima. Možda je post pre dugačak pa zato nije došao. Zovite u pomoć moderatoricu ili ću vam morati poslati na neki dr način
Ništa. može onda na mail? Šaljem na pp
koje cijena radionice i koliko traje?
Može biti da je predugačak, najbolje da se prebacimo na mail.Citiraj:
Tessa prvotno napisa
tessa, može i meni?
Slanje preko forumskog pm-a ne funkcionira vjerojatno zato što je pre veliki file, pa vas molim da mi pošaljete na pm (ne na forum!) svoju privatnu mail adresu
Zaboravila sam napisati za sve koje žele i mogu otići u Makronovu na radionicu Prirodna prehrana za bebe i djecu do 2g. da je termin 17.02., cijena 230kn, a za Djecu 2-8g termin je 10.02. Na žalost ne dozvoljavaju da se dođe s bebama.... :evil:
koliko sati traje?Citiraj:
Tessa prvotno napisa
Lu, jel ti to mene zezas ili ozbiljno???
:? Pa nisi joj napisala koliko traje.Citiraj:
Tessa prvotno napisa
Radionica je od 10-13:30h.
Tessa, hvala na info, nisam znala da postoji radionica i od 2 g. nadalje :) Super, jedino kaj mi ovaj termin ne paše ( a i imaju već listu čekanja) pa sam se predbilježila i nadam se da će biti još koji termin.
Inače, meni nije čudno da ne daju da se dođe s bebama- pa kako bi se mame skoncentrirale na radionicu uz bebe :? A i moj miš sigurno ne bi bio zainteresiran za 4 sata predavanja pa mu to ne bi ni priuštila- on je više tip od akcije, a što se jela tiče zanima ga samo rezultat, tj. konzumacija :mrgreen:
mommy, naravno da joj nisam napisala. Ako je zainteresirana neka nazove Makronovu. Ti si lijepo na početku napisala njihov broj telefona :)
daisy2005, nije ni meni čudno da ne mogu doći bebe, jer za to zaista treba truda oko organizacije. Ali samo pokušaj zamisliti sliku mama i beba koje se lijepo druže i degustiraju finu papicu. Zamisli te osmjehe na bebinim licima :) :) :)