-
Mame slingašice,pomoć!
Evo kupila i ja sling :D na Rodinom forumu i sad imam jednu nedoumicu.Proučila sam sve na forumu, ali nešto baš i nisam skužila.Ako je beba okrenuta prema meni kuda sa nogicama.Nisam skužila da li su van slinga ili unutra i kako su onda položene nogice.Mislim, sling nekako visi na meni, vjerojatno ga nisam dobro stegnula, ona se ne buni, inače ima tri mjeseca.Pliz, pomagajte jer ovo sa slikicama baš i ne kužim.Bolje mi opišite kak da je položim.Možda ima neke veze što sam ja dosta sitna( 160 cm-50 kg) pa mi kao visi u slingu! HELP!
-
beba je okrenuta prema tebi u polu-lezecem polozaju (kao za dojenje) ili stoji okomito?
-
Kada je okomito, priljubljena uz mene.
-
u položaju prsa o prsa nogice trebaju biti vani, postaviš ih da stoje kao žabica, znači razdvoji ih i raširi te prevuci donji dio slinga do koljena, da joj stvoriš čvrsti oslonac.
kako si niska, pretpostavljam da ti je rep dosta dugačak.
iskoristi rep da ga prevučeš bebici preko leđa pa kroz noge, pa između vas dvije i ponovo kroz prstenove.
također možeš repom još jenom prijeći preko bebinih leđa, tako joj pokriti nogice, a kraj repa pričvrsti za zategnuti doi slinga, odnosno koljevke.
ako je nosiš u koljevci nogice su unutar slinga, a ako je nosiš bočno, možete s nogicama i vani i unutra, kako bebi više odgovara.
namjesti koljevku slinga tako da bebina guza dođe negdje kod tvog pupka, tako će ti biti naugodniije.
-
Joj super josie, probali smo, ali sada imamo novi problem.Zaspala je u slingu za pet minuta, ja je još nosila deset da budem sigurna da čvrsto spava, spustila je ,a ona u plač.Htjela bi natrag u sling. :lol: